Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο τέλος θα... ξεμείνει από αμυντικούς - Τα νεώτερα για τους τραυματισμούς Αβραάμ και Λαλά (Vid)
| 2021-04-21 22:02:00

Στο τέλος θα... ξεμείνει από αμυντικούς - Τα νεώτερα για τους τραυματισμούς Αβραάμ και Λαλά (Vid)

Sportdog Team
Στο τέλος θα... ξεμείνει από αμυντικούς - Τα νεώτερα για τους τραυματισμούς Αβραάμ και Λαλά (Vid)

Τί συμβαίνει με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού που τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης; Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα προβλήματά τους και τον χρόνο επιστροφής στη δράση.
 

Ολυμπιακός: "Πύρρειος" ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, αφού οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κένι Λαλά αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών, για να προστεθούν στον έτερο τραυματία αμυντικό της ομάδας, Ουσεϊνού Μπα!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 22ο λεπτό του αγώνα αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. 

Όσο για τον Κένι Λαλά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου μετά από κλωτσιά που δέχθηκε από τον Μπαράλες, ωστόσο ο Γάλλος έσφιξε τα δόντια ως το φινάλε του, πριν γίνει και αυτός αλλαγή από τον Πορτογάλο τεχνικό στο ημίχρονο. Όπως ενημέρωσε το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων», έχει μια κάκωση στην κνήμη, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags