Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με ξένο άσο στον ΠΑΟΚ - Τον θέλει οπωσδήποτε ο Γκαρσία - Δύο προτάσεις από Ιβάν!
| 2021-04-21 22:41:00

Εξελίξεις με ξένο άσο στον ΠΑΟΚ - Τον θέλει οπωσδήποτε ο Γκαρσία - Δύο προτάσεις από Ιβάν!

Sportdog Team
Εξελίξεις με ξένο άσο στον ΠΑΟΚ - Τον θέλει οπωσδήποτε ο Γκαρσία - Δύο προτάσεις από Ιβάν!

Σε... αναμμένα κάρβουνα οι Θεσσαλονικείς για ξένο παίκτη που κάνει τη διαφορά. Το παρασκήνιο της υπόθεσης, η επιθυμία του Γκαρσία και οι προσπάθειες της διοίκησης για να κλείσει το deal.
 

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Άρη και ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός χαφ μαζί με τους Σβιντέρσκι και Ζίφκοβιτς είναι οι τρεις σταθερές του Πάμπλο Γκάρσια, καθώς ο Ουρουγουανός ξέρει πως θα πάρει σε κάθε ματς θα πάρει αυτά που θα ζητήσει από τους συγκεκριμένους παίκτες. Στην εξίσωση μπαίνει και ο αναντικατάστατος Σβαμπ, ο οποίος σκόραρε κιόλας σήμερα. Επιστρέφοντας στον Ελ Καντουρί, πρόκειται και για τον παίκτη που... καίει περισσότερο τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ο λόγος είναι... απλός καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε 3 μήνες και ο έμπειρος άσος φροντίζει να δείχνει σε κάθε ματς το πόσο πολύτιμος είναι. Εξάλλου, οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει ήδη δύο φορές πρόταση, ωστόσο όλα είναι ανοικτά για τον ίδιο.

Πάντως, πρέπει να αναφερθεί ότι το τρικ του Πάμπλο Γκαρσία να βγαίνει ο Ελ Καντουρί στα άκρα, του έχει βγει σε αρκετές περιπτώσεις, δημιουργώντας έξτρα ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γκαρσία έγινε... Φερέιρα - Μεγάλη "μαγκιά" με Βιεϊρίνια και Πασχαλάκη - Τραγικός Ουάρντα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags