Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι δεν βγαίνεις Ευρώπη - Το τραγικό στατιστικό του ΠΑΟ στα πλέι οφ που τα λέει... όλα!
| 2021-04-22 00:15:00

Έτσι δεν βγαίνεις Ευρώπη - Το τραγικό στατιστικό του ΠΑΟ στα πλέι οφ που τα λέει... όλα!

Έτσι δεν βγαίνεις Ευρώπη - Το τραγικό στατιστικό του ΠΑΟ στα πλέι οφ που τα λέει... όλα!

Οι Πράσινοι δεν μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο από την 5η θέση, με τα όσα έχουν δείξει έως τώρα στα πλέι οφ. Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ έχει ουσία στο παιχνίδι του, αλλά δεν έχει... συχνότητα στις φάσεις που κάνει και... διάρκεια. Κοινώς, τυχαίνει να βρίσκει γκολ σχεδόν στις πρώτες του ευκαιρίες σε κάθε ματς, να προσπαθεί στη συνέχεια να υπερασπιστεί το σκορ και το αποτέλεσμα να είναι τελείως διαφορετικό από το αναμενόμενο.

Το στατιστικό στοιχείο που τα... λέει όλα δεν είναι άλλο από το ότι ο Παναθηναϊκός έχει προηγηθεί και στα 5 ματς των πλέι οφ, έχοντας καταφέρει όμως να κερδίσει... μόνο ένα εξ αυτών, με τον ΠΑΟΚ.

Με Αστέρα Τρίπολη κατάφερε να χάσει δύο πόντους, παρά το αρχικό 2-0 υπέρ του, με γκολ στο 86΄ και στις καθυστερήσεις, με τον Ολυμπιακό και τον Άρη προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, αλλά έμεινε με 10 και κατέρρευσε, για να έρθει τώρα το ματς με την ΑΕΚ, όπου βρήκε δίχτυα ουσιαστικά στην δεύτερη του φάση με τον Ιωαννίδη, ωστόσο ισοφαρίστηκε για ακόμη μια φορά, στις καθυστερήσεις από τον Γκαρσία. Έναν αγώνα να είχε... αντέξει ο Παναθηναϊκός, τώρα τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά για την 4η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το κόλλημα Μπόλονι πετάει τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης - Δεν βάζει μυαλό - Τον διώχνει ο Αλαφούζος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags