Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με Διούδη - Τεράστιο… κόμπλεξ - Είδατε τι έγινε στο γκολ; (BINTEO)
| 2021-04-22 00:20:00

Εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με Διούδη - Τεράστιο… κόμπλεξ - Είδατε τι έγινε στο γκολ; (BINTEO)

Εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με Διούδη - Τεράστιο… κόμπλεξ - Είδατε τι έγινε στο γκολ; (BINTEO)

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί για τον Διούδη, είναι το ποσό πολύ πιέζει τον εαυτό του. Πόσες απαιτήσεις έχει από τον ίδιο του τον εαυτό, κάτι που τον έχει οδηγήσει στο να έχει αυτή την αλματώδη εξέλιξη τα τελευταία τρία χρόνια.

Παναθηναϊκός: Το ότι ο Σωκράτης Διούδης θα απαντούσε στο γήπεδο, αναφορικά με όλα όσα άκουσε το τελευταίο διάστημα, ήταν βέβαιο. Το εξοργιστικό στην περίπτωση του διεθνούς γκολκίπερ είναι ότι μιλάμε για έναν παίκτη που εδώ και δύο χρόνια, έχει κάνει λάθη μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Παρ' όλα αυτά ορισμένοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν το... κόμπλεξ τους.

Πάμε τώρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Σωκράτης ήταν (μαζί με τον Βέλεθ) ο βασικός λόγος, που ο Παναθηναϊκός δεν είχε δεχθεί νωρίτερα την ισοφάριση από την Ένωση. Πάντα παρών σε όλες τις φάσεις, απομάκρυνε σταθερά κάθε πιθανό κίνδυνο μέχρι τις καθυστερήσεις. Εκεί που δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό, μιας και ο Χουάνκαρ έχασε τον Λιβάι ο οποίος εκτέλεσε αμακαριστός από την μικρή περιοχή.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί για τον Διούδη, είναι το ποσό πολύ πιέζει τον εαυτό του. Πόσες απαιτήσεις έχει από τον ίδιο του τον εαυτό, κάτι που τον έχει οδηγήσει στο να έχει αυτή την αλματώδη εξέλιξη τα τελευταία τρία χρόνια. Ο άνθρωπος που πίστεψε και βοήθησε θεαματικά στην βελτίωση του διεθνούς γκολκίπερ, ήταν ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων και επί χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Δώνη. Ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει να λέει τα καλύτερα για τον Σωκράτη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το κόλλημα Μπόλονι πετάει τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης - Δεν βάζει μυαλό - Τον διώχνει ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags