Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Νίκησε… Ολυμπιακό και "φτιάχτηκε" η ΑΕΚ - Τεράστια "μαγκιά" Τίγρη - Κέρδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ!
| 2021-04-22 00:30:00

Νίκησε… Ολυμπιακό και "φτιάχτηκε" η ΑΕΚ - Τεράστια "μαγκιά" Τίγρη - Κέρδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νίκησε… Ολυμπιακό και "φτιάχτηκε" η ΑΕΚ - Τεράστια "μαγκιά" Τίγρη - Κέρδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ!

Ο Μελισσανίδης "καθάρισε" και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κι όμως, δεν έιναι υπερβολή. Το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, που στέλνει την Ένωση ξανά στην Ευρώπη, ήρθε από το χρυσό γκολ του Λιβάι Γκαρσία, για τον οποίο χρειάστηκε να δωθούν πολλά χρήματα το καλοκαίρι.

 

 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Μανόλο Χιμένεθ και η ΑΕΚ κοιμήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης χάρη στο γκολ του Λιβάι Γκαρσία ενάντια στον Παναθηναϊκό. Ένα γκολ που ουσιαστικά στέλνει Ευρώπη την ΑΕΚ μια ώρα αρχύτερα, από τη στιγμή που διατηρεί τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό στο +5 και όχι στο ισχνό +2 που θα ίσχυε, εάν αστοχούσε ο άσος από το Τρινιντάντ Τομπάγκο.

Ο νεαρός εξτρέμ, τον οποίο απέκτησε η ομάδα του Μελισσανίδη το περασμένο καλοκαίρι, παρά το... μπρα ντε φερ με τον Ολυμπιακό, είναι και ο άνθρωπος που ουσιαστικά δίνει στο σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ το ευρωπαϊκό εισιτήριο, από τη στιγμή που ήταν ο άνθρωπος που είχε ισοφαρίσει και στην Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, στερώντας του ξανά δύο βαθμούς. 

Με... απλά μαθηματικά εάν δεν είχε σκοράρει τα 2 αυτά γκολ ο Γκαρσία οι παίκτες της ΑΕΚ θα είχαν τώρα 53 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός θα ήταν στους 56 και... το απόλυτο φαβορί για την 4η θέση!

Και όλα αυτά από έναν παίκτη που το καλοκαίρι του 2020 είχε αξία 1.8 εκατ. ευρώ, είχε δώσει η Ένωση 2.2 εκατ. για να τον αποκτήσει και πλέον κοστίζει τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ... Η απόσβεση έγινε σε χρόνο ρεκόρ από τον Γκαρσία.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαιώθηκε στο 91’ ο Λιβάι - "Φταίνε" Τσιντώτας, Σβάρνας - Απογοήτευσε τον Χιμένεθ ο…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags