Facebook Pixel Sportdog.gr | Το επόμενο πρωί στο Bramall Lane! Η επιστροφή της Σέφιλντ στην Championship
| 2021-04-23 04:33:00

Το επόμενο πρωί στο Bramall Lane! Η επιστροφή της Σέφιλντ στην Championship

Sportdog Team
Το επόμενο πρωί στο Bramall Lane! Η επιστροφή της Σέφιλντ στην Championship

Την περυσινή χρονιά, ήταν η ευχάριστη έκπληξη της Premier League. Ανέβηκε για πρώτη φορά μετά τον υποβιβασμό της το 2007 και με ποδόσφαιρο δομημένο και σφιχτό, κατέλαβε την ένατη θέση, ενώ μέσα στην σεζόν ονειρευόταν μέχρι κι έξοδο στην Ευρώπη. 

Φέτος, έβαλε πλώρη εξαρχής για την Championship χωρίς να αφήσει περιθώρια για ιδιαίτερη αισιοδοξία. Μαζεύοντας πλέον τις «αποσκευές» της, δε μπορεί παρά να σκέφτεται πως θα καταφέρει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Το προ ολίγων ημερών σφύριγμα της λήξης στο Molineux, δεν έδωσε απλά τρεις βαθμούς στην Wolves, αλλά επιβεβαίωσε και μαθηματικά αυτό που όλοι ήξεραν γύρω και μέσα στο Bramall Lane. Η Sheffield United επιστρέφει στην Championship. Ουραγός στην βαθμολογία, υποβιβασμένη έξι ολόκληρες αγωνιστικές πριν το τέλος, βλέπει την West Brom που ούτε αυτή γλιτώνει την πτώση, να έχει σχεδόν διπλάσιους βαθμούς από την ίδια. Οι ιδιοτροπίες της φετινής σεζόν φρόντισαν να κρατήσουν τη διαδικασία σε όσο πιο τυπικά επίπεδα γίνεται, μακριά από τις συναισθηματικές αντιδράσεις που θα παρείχαν οι φίλαθλοι στις εξέδρες. Βλέποντας την Norwich να εξασφαλίζει κι αυτή την άμεση επιστροφή της στην Premier League, οι «Blades» δεν έχουν παρά να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να βρουν τον τρόπο για να ακολουθήσουν κι αυτοί το ίδιο μονοπάτι.

Η αλήθεια είναι πως η Sheffield United δεν πρέπει να έχει πολλά να περιμένει με ανυπομονησία για το υπόλοιπο της σεζόν. Για κάποιους φιλάθλους, ίσως μία στιγμή εξαίρεσης να είναι η τελευταία αγωνιστική, ο εντός έδρας αγώνας εναντίον της Burnley, όπου αναμένεται να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις εξέδρες και να αποτίσουν έναν ελάχιστο «φόρο τιμής» τόσο στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα τους φέτος, αλλά και στην αξιοζήλευτη περυσινή σεζόν από της οποίας το τέλος επίσης απουσίασαν.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags