Facebook Pixel Sportdog.gr | "Mπαμ" Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τους Πειραιώτες - Χορός εκατομμυρίων
| 2021-04-22 14:19:00

"Mπαμ" Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τους Πειραιώτες - Χορός εκατομμυρίων

Sportdog Team
"Mπαμ" Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τους Πειραιώτες - Χορός εκατομμυρίων

Στο πολύκροτο θέμα των ημερών, εκείνο της European Super League, αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, τονίζοντας ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε αρνητική στάση από την αρχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν μια ελκυστική ιδέα -όπως αποδεικνύεται- η πρόσκληση στην κλειστή λίγκα!

Ολυμπιακός: Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» μνημόνευσε ένα χθεσινό δημοσίευμα, πολύ αναλυτικό, της ιταλικής La Nazione, για την προχθεσινή δραματική σύσκεψη των «12». Τα ονόματα, λοιπόν, σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, που έπεσαν στο τραπέζι, προκειμένου να αντικαταστήσουν τις αγγλικές ομάδες, ήταν εκείνα του Ολυμπιακού, της Λιόν, της Σεβίλλης, της Νάπολι και της Φιορεντίνα.


Επιπλέον, κροατικό Μέσο σημείωνε ανήμερα της σύσκεψης ότι οι οκτώ ομάδες που ήθελαν οι «12», προκειμένου να συμπληρωθεί η 20άδα, ήταν οι εξής: Ολυμπιακός, Σαχτάρ, Βασιλεία, Μονακό, Λιόν, Φέγενορντ, Νάπολι και Αϊντχόφεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags