Facebook Pixel ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Δεν μπορεί να ηρεμήσει από το ντέρμπι ο Χιμένεθ - "Εντελώς άδικο το αποτέλεσμα με ΠΑΟ..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-22 16:58:00

Δεν μπορεί να ηρεμήσει από το ντέρμπι ο Χιμένεθ - "Εντελώς άδικο το αποτέλεσμα με ΠΑΟ..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν μπορεί να ηρεμήσει από το ντέρμπι ο Χιμένεθ - "Εντελώς άδικο το αποτέλεσμα με ΠΑΟ..."  (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τους Πράσινους τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της, ενώ παράλληλα εξέφρασε πως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί απόλυτα την ΑΕΚ

ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Δηλώσεις στην ΑΕΚ TV έκανε ο Ισπανός τεχνικός μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι η ισοπαλία ήταν άδικο αποτέλεσμα, ενώ η Ένωση έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της.

"Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Είναι όπως ένας πατέρας βλέπει τα παιδιά του να διαβάζουν για τις εξετάσεις και τελικά δεν μπορούν να πάρουν το άριστα. Σήμερα η ομάδα ήταν για να πάρει μία ξεκάθαρη νίκη, όμως αν δεν έχουμε τα σωστά τελειώματα και ο αντίπαλος με μία ευκαιρία και μία κόντρα μπορεί και σκοράρει, τότε δεν μπορείς να τα βάλεις με την τύχη. Οπότε όχι, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος. 

Πιστεύω ότι έχουμε παίξει καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ, απέναντι στον Άρη, νομίζω ότι σήμερα ήταν εντελώς άδικο το αποτέλεσμα με βάση την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Αν δεν κάνω λάθος παίξαμε απέναντι στον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αυτό το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα από τα καλύτερα που κάναμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο παράπονο. Οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να σκεφτούμε ότι άλλες φορές τα δίνουν κι άλλες φορές τα πράγματα βγαίνουν καλά. Άλλες το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό, όπως με τον Ολυμπιακό. Παρ' όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα, υποφέρουν λόγω της κούρασης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φετινή χρονιά έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες λόγω του covid, αλλά την ΑΕΚ ακόμη περισσότερο γιατί ήταν πολλοί που επηρεάστηκαν, παρ' όλα αυτά τους βλέπεις να παλεύουν στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσουν την ομάδα", είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags