Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Αποκάλυψη Γκαρσία για Τζόλη: "Όταν ανέβηκε από την Κ19 πήγαμε να τον πουλήσουμε στην..."
| 2021-04-22 19:24:00

Αποκάλυψη Γκαρσία για Τζόλη: "Όταν ανέβηκε από την Κ19 πήγαμε να τον πουλήσουμε στην..."

Αποκάλυψη Γκαρσία για Τζόλη: "Όταν ανέβηκε από την Κ19 πήγαμε να τον πουλήσουμε στην..."

Δηλώσεις και τρομερές ατάκες από τον Πάμπλο Γκαρσία για τον Χρήστο Τζόλη, από την εποχή που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, μέχρι και σήμερα.

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Για τον Χρήστο Τζόλη μίλησε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά και έκανε λόγο για ταλέντο που πρέπει να προστατευθεί από όλους στην ομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι όταν ανέβηκε από την Κ19 υπήρχε επιλογή να πωληθεί στην Γερμανία.

«Ο Τζόλης όταν ανέβηκε στην Κ19 αγωνιζόταν ως δεύτερος επιθετικός. Μου δόθηκε η επιλογή να τον πουλήσουμε στη Γερμανία, αλλά εμείς θέλαμε να δουλέψουμε μαζί του, να του αλλάξουμε θέση, γιατί είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολλά να βελτιώσει στο παιχνίδι του. Πρέπει να βελτιωθεί και στο αμυντικό κομμάτι, να μάθει να παίζει και στην αντίθετη πλευρά», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Θα το βρει μπροστά του, εάν έρθει κάποιος άλλος προπονητής ή πάει σε άλλη ομάδα. Πρέπει να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Δε σημαίνει αυτό ότι δεν θα αγωνιστεί για παράδειγμα την Κυριακή. Πρέπει να του έχουμε ιδιαίτερη προσοχή. Δε σημαίνει ότι επειδή δεν αγωνίστηκε, δεν είναι σημαντικό μέλος της ομάδας. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε το νεαρό της ηλικίας του. Είναι ένα ταλέντο που πρέπει να το προστατεύσουμε, όπως συμβαίνει με τον Λύρατζη, τον Κωνσταντελιά, τον Μιχαηλίδη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags