Facebook Pixel Λάζλο Μπόλονι - Παναθηναϊκός: "Τέλος" ο Μπόλονι - Έτσι τα… διέλυσε όλα - Το ματς που "ανατίναξε" τον ΠΑΟ και ο διάδοχος
| 2021-04-22 19:44:00

"Τέλος" ο Μπόλονι - Έτσι τα… διέλυσε όλα - Το ματς που "ανατίναξε" τον ΠΑΟ και ο διάδοχος

"Τέλος" ο Μπόλονι - Έτσι τα… διέλυσε όλα - Το ματς που "ανατίναξε" τον ΠΑΟ και ο διάδοχος

Πώς έφτασε από την αποθέωση στην πόρτα της εξόδου ο Ρουμάνος και γιατί... χάλασε το κλίμα στον Παναθηναϊκό. Όλα ξεκίνησαν από τον αποκλεισμό του Κυπέλλου και το μεγάλο "χουνέρι" από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταφέρει σε κάτι λιγότερο από μια χρονιά στα πράσινα, να βιώσει πολλαπλά συναισθήματα. Από το συμμάζεμα της ομάδας αρχικά, στη σημερινή κατρακύλα. Κατρακύλα τόσο αγωνιστική, όσο φυσικά και βαθμολογική. Η ομάδα, άλλωστε, έχει σχεδόν οριστικά αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε από τον έμπειρο προπονητή. Έπαψε να είναι η αφελής ομάδας του Πογιάτος, η οποία έπαιζε ένα ποδόσφαιρο που σε γενικές γραμμές περιγραφόταν με την εξής φράση: "όσα φάμε κι όσα βάλουμε". Ο Μπόλονι λοιπόν το άλλαξε αυτό, μετατρέποντας τους "πράσινους" σε ένα πιο κυνικό σύνολο.

Τέλη του προηγούμενου έτους και αρχές του 2021 το "τριφύλλι" έτρεξε ένα νικηφόρο σερί, που το έβαλε γερά εντός πλέι-οφ. Και άρα στο δρόμο της Ευρώπης. Το ποτήρι άρχισε να... αδειάζει στο ζευγάρωμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο. Εκεί που η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη όχι απλώς απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, αλλά το έκανε με τρόπο εκκωφαντικό (δύο νίκες στη σειρά) και απολύτως δίκαιο. 

Από εκείνον τον αποκλεισμό και πέρα ο Παναθηναϊκός σταμάτησε να συνιστά ένα κανονικό ποδοσφαιρικό σύνολο. Μετατράπηκε σε μια ομάδα που απλώς περιμένει να σκοράρει στην πρώτη τελική που δημιουργεί και αν δεν το πετύχει, τότε το χάος! Ακόμα και να προηγηθεί δηλαδή, ο Παναθηναϊκός σταθερά εδώ και μήνες από που κάνει είναι να παρατάει το παιχνίδι. Όχι να φυλάει τα νώτα του, ούτε να δίνει έμφαση στην άμυνα. Απλά τα παρατάει.

Η επόμενη ημέρα στο κλαμπ θα βρει τον Μπόλονι μακριά. Όμως, το βασικό ερώτημα στο οποίο καλείται ν' απαντήσει η ΠΑΕ, είναι με τι προφίλ προπονητή θέλει να πορευτεί στο εξής. Γιατί αν κάθε χρόνο προβαίνει σε αλλαγές, προκοπή δεν βλέπει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags