Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Έσκασε" τώρα: Τηλεδιάσκεψη στον ΠΑΟΚ με Ιβάν Σαββίδη - Τι ζήτησε για τη νέα χρονιά!
| 2021-04-22 20:06:00

"Έσκασε" τώρα: Τηλεδιάσκεψη στον ΠΑΟΚ με Ιβάν Σαββίδη - Τι ζήτησε για τη νέα χρονιά!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Τηλεδιάσκεψη στον ΠΑΟΚ με Ιβάν Σαββίδη - Τι ζήτησε για τη νέα χρονιά!

Ευρεία τηλεδιάσκεψη με τα διοικητικά στελέχη του Δικεφάλου του Βορρά είχε ο Ιβάν Σαββίδης, ξεκαθαρίζοντας τα "θέλω" του για το φινάλε της σεζόν και δίνοντας το... σύνθημα εν όψει της επόμενης.

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Απόλυτη συγκέντρωση για την κατάκτηση όλων των εναπομείναντων στόχων της σεζόν, αλλά και έντονη προετοιμασία για την επόμενη χρονιά, ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα με άλλα στελέχη του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε απόλυτη και καθημερινή συνεργασία όλων των τμημάτων, με στόχο τόσο την αθλητική επιτυχία, όσο και την εμπορική-οικονομική, ενώ εξήγησε τον τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θα πρέπει η διοίκηση να μείνει ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του ΠΑΟΚ, όχι μόνο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με καινοτόμες ιδέες Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Τέλος, υπογράμμισε πως οι συσκέψεις εντός της διοίκησης θα πρέπει να είναι ευρείας κλίμακας και να γίνονται συστηματικά, προκειμένου να συντονίζονται όλες οι ενέργειες των τμημάτων με ένα κοινό στόχο: τη συστηματική ανάπτυξη του συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags