Facebook Pixel Μίλαν - Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: Επίσημο: "Βιονικός" Ζλάταν - Στη Μίλαν και του χρόνου ο Σουηδός αστέρας! (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-22 23:16:00

Επίσημο: "Βιονικός" Ζλάταν - Στη Μίλαν και του χρόνου ο Σουηδός αστέρας! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο: "Βιονικός" Ζλάταν - Στη Μίλαν και του χρόνου ο Σουηδός αστέρας! (ΦΩΤΟ)

Τη φετινή σεζόν ο Ιμπραΐμοβιτς έχει σκοράρει 15 γκολ σε 17 παιχνίδια στη Serie A, όντας ο πρώτος σκόρερ της Μίλαν και ο ποδοσφαιριστής που την οδηγεί στην επιστροφή της στο Champions League.

Μίλαν - Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: Τι κι αν του χρόνου θα είναι 40 ετών; Ο σπουδαίος Ζλάταν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν για έναν ακόμα χρόνο, με την επισημοποίηση της συμφωνίας να γίνεται απόψε.

«Είναι η ιταλική ομάδα με την οποία ο Ζλάταν έχει καταγράψει τον μεγαλύτερο αριθμό εμφανίσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας από τη Λομβαρδία.

«Μετά από τα 84 γκολ που σημείωσε στα 130 παιχνίδια που έπαιξε στην καριέρα του στη Μίλαν, ο Σουηδός πρωταθλητής θα φορέσει ξανά τη φανέλα των "ροσονέρι" και την επόμενη σεζόν».

Τη φετινή σεζόν ο Ιμπραΐμοβιτς έχει σκοράρει 15 γκολ σε 17 παιχνίδια στη Serie A, όντας ο πρώτος σκόρερ της Μίλαν και ο ποδοσφαιριστής που την οδηγεί στην επιστροφή της στο Champions League μετά από χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags