Facebook Pixel Serie A: Νάπολι και Αταλάντα "πετάνε" για Champions League - Δεν σηκώνουν... κεφάλι οι ομάδες της Ρώμης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-23 00:10:00

Νάπολι και Αταλάντα "πετάνε" για Champions League - Δεν σηκώνουν... κεφάλι οι ομάδες της Ρώμης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νάπολι και Αταλάντα "πετάνε" για Champions League - Δεν σηκώνουν... κεφάλι οι ομάδες της Ρώμης (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς... φρένο ήταν οι Ναπολιτάνοι που διέλυσαν με 5-2 την Λάτσιο και βρίσκονται για τα... καλά στο κόλπο της εξόδου για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Από την άλλη η Ρόμα με το 1-1 με την Αταλάντα μπορεί να μην άφησαν τους... Βόρειους να ανέβουν στην 2η θέση της Serie A, όμως βλέπουν με τα... κιάλια τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League

Serie A: Η Νάπολι ήταν η μεγάλη νικήτρια της αγωνιστικής στην Ιταλία, καθώς με την νίκη τους με 5-2 επί της Λάτσιο μπήκαν για τα... καλά στην υπόθεση Champions League, καθώς μείωσαν τη διαφορά από Μίλαν, Αταλάντα και Γιουβέντους στους δύο βαθμούς. Στο 11', μετά από μια περίεργη φάση, οι Ναπολιτάνοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ινσίνιε, καθώς Λάτσαρι έφυγε στην κόντρα για την Λάτσιο και πίστεψε ότι πήρε κόκκινη και πέναλτι αλλά το VAR έδειξε ότι στο ξεκίνημα της φάσης ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είχε κάνει ένα τέτοιο στον Μανωλά. Ένα λεπτό αργότερα ο Ναπολιτάνο, με εκπληκτικό γκολ, έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 53' και πάλι ο Ινσίνιε άρχισε να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Νάπολι κάνοντας το 3-0, ενώ στο 65' ο Μέρτενς διαμόρφωσε το 4-0.Στο 70΄η Λάτσιο με τον Ιμόμπιλε θα μειώσει σε 4-1, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς θα κάνει το 4-2.  Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε από κοντά ο Βίκτορ Οσιμέν.

Στον αγώνα που άνοιξε την ημέρα η Αταλάντα ήθελε νίκη στο Ολίμπικο επί της Ρόμα για να ανέβει δεύτερη μετά την ήττα της Μίλαν και στο 26' προηγήθηκε με τον Γκόσενς, μετά από γύρισμα του Μαλινόβσκι. Στο 69' όμως θα μείνει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γκόσενς και έξι λεπτά μετά ο Κριστάντε θα ισοφαρίσει για τους Ρωμαίους. Στο τέλος, η Ρόμα έφτασε κοντά και στη νίκη καθώς είχε φάσεις, ενώ με δέκα τελείωσαν το ματς και οι Giallorossi αφού 2η κίτρινη είδε ο Ιμπάνιες.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τους δύο αγώνες της Serie A. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags