Facebook Pixel Sportdog.gr | "Τσαφ" στην ΑΕΚ μεσημέρι Παρασκευής: "Τελειώνει" ο Ολιβέιρα; Ψάχνει με άλλον επιθετικό η Ένωση!
| 2021-04-23 13:28:00

"Τσαφ" στην ΑΕΚ μεσημέρι Παρασκευής: "Τελειώνει" ο Ολιβέιρα; Ψάχνει με άλλον επιθετικό η Ένωση!

Sportdog Team
"Τσαφ" στην ΑΕΚ μεσημέρι Παρασκευής: "Τελειώνει" ο Ολιβέιρα; Ψάχνει με άλλον επιθετικό η Ένωση!

Στις πιθανότητες παραμονής του Ολιβέιρα στην ΑΕΚ και τις κινήσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει ώστε να είναι προετοιμασμένη η «Ένωση» να τον αντικαταστήσει αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

 

ΑΕΚ: Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα ανέλυσε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, αναφέρθηκε αρχικά στον τραυματισμό του Πορτογάλου, τονίζοντας την πίστη του παίκτη (παρόλο που μοιάζει δύσκολο) ότι θα παίξει στα τελευταία ματς των playoffs.

Όσο για το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, παραδέχθηκε ότι ειδικά μετά την πρόταση που φέρεται να έχει από το Κατάρ (και δεδομένου ότι η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει με λιγότερα από όσα παίρνει τώρα) είναι δύσκολο να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Εξήγησε λοιπόν ότι θα γίνει άλλη μια κουβέντα μαζί του, ωστόσο ανεξάρτητα απ’ αυτό, οι «κιτρινόμαυροι» κοιτάζουν ήδη στην αγορά για επιθετικό, ώστε να μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags