Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Καραμπόλα" με… ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ - Πωλείται top άσος - Φέρνει νέο… Μπακασέτα σε τιμή ευκαιρίας!
| 2021-04-23 15:00:00

"Καραμπόλα" με… ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ - Πωλείται top άσος - Φέρνει νέο… Μπακασέτα σε τιμή ευκαιρίας!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Καραμπόλα" με… ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ - Πωλείται top άσος - Φέρνει νέο… Μπακασέτα σε τιμή ευκαιρίας!

"Αξίζει να πάρει τη μεταγραφή, τον έχει αδικήσει ο Φαντ' Σχιπ". Ποιος είναι ο Έλληνας άσος που ενδιαφέρει την Ένωση ενόψει καλοκαιριού και ποιες οι προϋποθέσεις για να επιστρέψει στην χώρα μας, μετά από μία εξαιρετική σεζόν.
 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η ενίσχυση στην άμυνα θα είναι ένα από τα πιο καυτά μεταγραφικά θέματα του καλοκαιριού στην Ένωση. 'Ενα από τα ονόματα που προτάθηκε και συζητήθηκε για την ενίσχυση στο δεξί άκρο είναι Στέλιος Κίτσιου, που δεν αποκλείεται να συνδέεται και με τα νέα σενάρια περί πρότασης για τον Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Έλληνας αμυντικός δοκίμασε την τύχη του στην Τουρκία, όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019, ύστερα από το νταμπλ που κατέκτησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Φέτος έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα με την Αγκαρακουτσού με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Συνολικά κατά τη διετή παρουσία του στην τουρκική Super Lig μετρά 31 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστς, ενώ μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί σε 24 αγώνες (5 ασίστς). Όσοι τον έχουν παρακολουθήσει κάνουν λόγο για αισθητή βελτίωση.

«Είναι φουλ βασικός και αναντικατάστατος. Στην Τουρκία τον πιστεύουν. Υπάρχει εξέλιξη. Αξίζει να κάνει μεταγραφή. Έχει μπει στο μάτι μεγαλύτερων συλλόγων, όπως όταν ο Μπακασέτας ήταν στην Αλάνιασπορ. Ο τελευταίος έκανε τη διαφορά λόγω των γκολ που έβαζε. Ο Κίτσιου όμως με την απόδοσή του αξίζει να παίξει με μεγαλύτερη ομάδα, στην Τραμπζονσπορ για παράδειγμα. Η Ανγκαρακουτσού είναι μία ομάδα που παλεύει για την κατηγορία (είναι 15η, 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού) και έχει οικονομικά προβλήματα από πέρσι», αναφέρει στο Sportdog, ο Γιώργος Κούλης υπεύθυνος του πρωταθλήματος της Τουρκίας στην εφημερίδα “Match Money”.

Ο παίκτης παρότι έχει αξιόλογη εικόνα δεν ήταν στις τελευταίες κλήσεις του Φαν'τ Σιπ. «Έπρεπε να ήταν στην Εθνική. Είναι αδικία για τον Κίτσιου». Σημειώνει ο γνώστης του τουρκικού πρωταθλήματος, ο οποίος θεωρεί, ότι ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει βασικός ανάμεσα σε Μπακάκη και Βασιλαντωνόπουλο στην ΑΕΚ.

«Είναι γρήγορος και διαθέτει εμπειρία. Πιστεύω, ότι μόνο ως μπακ απ ενός μεγαλύτερου παίκτη μπορεί να έρθει στην Ένωση. Αν δεν επιστρέψει στην Ελλάδα, σίγουρα μπορεί να παίξει σε ομάδα τύπου Αλάνιασπορ που μάχεται για την Ευρώπη», προσθέτει ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κίτσιου έχει παραστάσεις από Βέλγιο, όπου φόρεσε τη φανέλα της Σιντ Τρούιντεν τη σεζόν 2017-2018, πριν επιστρέψει στην πρωταθληματική χρονιά του ΠΑΟΚ. Στη βελγική ομάδα έφυγε έχοντας 35 συμμετοχές και δύο ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Σάκης τού Survivor έφαγε 5 γκολ από ΑΕΚ και 6 από ΠΑΟΚ! Η γκάφα με Ολυμπιακό Βόλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags