Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η… τρέλα Μπόλονι με Έλληνα άσο - Τον "εξαφάνισε" αφού τα… έσκασε ο Αλαφούζος!
| 2021-04-23 16:30:00

Η… τρέλα Μπόλονι με Έλληνα άσο - Τον "εξαφάνισε" αφού τα… έσκασε ο Αλαφούζος!

Η… τρέλα Μπόλονι με Έλληνα άσο - Τον "εξαφάνισε" αφού τα… έσκασε ο Αλαφούζος!

Έχει να αγωνιστεί βασικός στο Τριφύλλι από τις αρχές Μαρτίου. Πρόκειται για έναν παίκτη που στήριζε πάρα πολύ ο Ρουμάνος και ξαφνικά… εξαφάνισε.

Παναθηναϊκός: Ένα από τα παράδοξα των επιλογών Μπόλονι, είναι και η εξαφάνιση του Αργύρη Καμπετσή από το ροτέισον. Μπορεί ο Ρουμάνος τεχνικός να ήταν αυτός που έδωσε ξανά ρόλο στον Αθηναίο φορ, όμως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του έχει παίξει ελάχιστα.

Συγκεκριμένα, ο Καμπετσής έχει ν' αγωνιστεί βασικός από τις αρχές Μαρτίου και το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Από τότε κι έπειτα, ο νεαρός στράικερ έχει πάρει όλα κι όλα 24 λεπτά ως αλλαγή! 

Η περιθωριοποίηση του "Κάμπε" συνέπεσε με την επιστροφή των Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Βιγιαφάνιες στην ενδεκάδα. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Ιωαννίδη, ωστόσο απέναντι στην ΑΕΚ ο τελευταίος και επανήλθε στο βασικό σχήμα και σκόραρε επίσης.

Εκτός των παραπάνω, να θυμίσουμε ότι ο Καμπετσής το διάστημα που ήταν βασικός κλήθηκε να καλύψει τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Αγωνιζόμενος δηλαδή σε μια θέση, που δεν είναι η φυσική του. Ακόμα περιμένουμε να δούμε τον ταλαντούχο άσο εκεί που νιώθει πιο οικεία. Στην κορυφή της επίθεσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει για αντι-Μπόλονι ο Αλαφούζος - Ποιος Έλληνας τον… κέρδισε - Όνομα έκπληξη από Ντρεοσί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags