Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός επέστρεψε ετοιμάζεται για βασικός για το ντέρμπι με ΑΕΚ - Σε αυτούς δεν υπολογίζει ο Μαρτίνς
| 2021-04-23 18:55:00

Αυτός επέστρεψε ετοιμάζεται για βασικός για το ντέρμπι με ΑΕΚ - Σε αυτούς δεν υπολογίζει ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Αυτός επέστρεψε ετοιμάζεται για βασικός για το ντέρμπι με ΑΕΚ - Σε αυτούς δεν υπολογίζει ο Μαρτίνς

Οι πάντες στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Κυριακής (25/4) με την Ένωση στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα... χέρια του, μιας και είδε ένα από τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφει από τραυματισμό και να ετοιμάζεται να πάρει μέχρι και φανέλα βασικού στο ντέρμπι

Ολυμπιακός - Κένι Λαλά: Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκε και πάλι ο Γάλλος αμυντικός, μιας και ο τραυματισμός που είχε από την Τετάρτη (21/4) στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να μην είναι σοβαρός. Ο 29χρονος έκανε θεραπεία, πιο πολύ για προστασία, όμως τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Πορτογάλου προπονητή για τον αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα ο Γάλλος είναι πιθανό να βρεθεί ακόμα και στην βασική ενδεκάδα, όμως αυτό θα κριθεί σίγουρα στην προπόνηση του Σαββάτου (24/4). Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η ενδεκάδα που θα αγωνιστεί με την Ένωση θα έχει διαφορές σε σχέση με τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Σε αντίθεση, όμως, με τον Κένι Λαλά ο Ολυμπιακός δεν θα έχει διαθέσιμους τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ουσεϊνού Μπα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags