Facebook Pixel Τάσος Δουβίκας: Μπαμ με Δουβίκα! - Χάθηκε για τον ΠΑΟΚ - Μεταγραφή έκπληξη, σούπερ deal για τον Μπέο (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-23 18:23:00

Μπαμ με Δουβίκα! - Χάθηκε για τον ΠΑΟΚ - Μεταγραφή έκπληξη, σούπερ deal για τον Μπέο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μπαμ με Δουβίκα! - Χάθηκε για τον ΠΑΟΚ - Μεταγραφή έκπληξη, σούπερ deal για τον Μπέο (ΦΩΤΟ)

Ανακοινώθηκε κιόλας από τη νέα του ομάδα! Το σήριαλ για το νεαρό επιθετικό του μάλλον τελείωσε νωρίς, μιας και ο ατζέντης του, Πασαχάλης Τουντούρης αποκάλυψε με μια φωτογραφία το νέο προορισμό του

Τάσος Δουβίκας - Ουτρέχτη: Ο νεαρός επιθετικός του Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και πλέον είναι επίσημο. Με την μετακίνησή του αυτή, ο διεθνής επιθετικός εξαργυρώνει την πολύ καλή χρονιά που κάνει με την ομάδα της Μαγνησίας, μιας και σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει βάλει 13 τέρματα, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στις 28 Μαρτίου αγωνίστηκε με την Εθνική Ανδρών στο φιλικό με την Ονδούρα.

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ακουγόταν περισσότερο ως... φαβορί για την απόκτησή του, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών από πλευράς ΑΕΚ, ο νεαρός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Αν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει τα ποσά για τη μεταγραφή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το deal που έκλεισε ο Αχιλλέας Μπέος είναι πολύ καλό και χρήματα που δεν θα έβρισε στην Ελλάδα. Παράλληλα η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεταγραφή του στην Ολλανδία αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Τάσου Δουβίκα στην Ολλανδική Ουτρέχτη από την 1η Ιουλίου.

Επιθυμία της ΠΑΕ Βόλος ήταν να μεταγραφεί ο Τάσος Δουβίκας στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ήμασταν υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι από σήμερα ανοίγει ο δρόμος στον Τάσο Δουβίκα για μία λαμπρή καριέρα και για την καθιέρωσή του στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Τάσο σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες".

Λίγο αργότερα, ο φέρελπις επιθετικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ολλανδικού συλλόγου λέγοντας:

"Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης, είδα προσεκτικά τον σύλλογο. Δουλεύω σκληρά και πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Συνεπώς πιστεύω πως ταιριάζω εξαιρετικά στην Ουτρέχτη από αυτή την άποψη. Είχα την πολυτέλεια να δείξουν ενδιαφέρον για μένα διάφοροι σύλλογοι, αλλά είχα ένα καλώ feeling για την Ουτρέχτη. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το τέλειο βήμα για την καριέρα μου. Έχω ακούσει πως η Ουτρέχτη διαθέτει φανατικούς οπαδούς. Δεν βλέπω την ώρα να τους συναντήσω, φορώντας τη φανέλα της ομάδας".

Το νέο ότι ο Τάσος Δουβίκας θα συνεχίσει στην Ουτρέχτη το έκανε γνωστό αρχικά ο ατζέντης του, Πασχάλης Τουντούρης, με μια φωτογραφία του στα social media, ενώ λίγο αργότερα και ο ολλανδικός σύλλογος το ανακοίνωσε επίσημα από την σελίδα του στο twitter.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags