Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες-φωτιά Σεμέδο για το μέλλον του - Η δήλωση που... δείχνει μεταγραφή!
| 2021-04-23 19:21:00

Ατάκες-φωτιά Σεμέδο για το μέλλον του - Η δήλωση που... δείχνει μεταγραφή!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Σεμέδο για το μέλλον του - Η δήλωση που... δείχνει μεταγραφή!

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα περιζήτητος στην ευρωπαϊκή αγορά και προέβη σε δηλώσεις που αφήνουν ανοικτή την πόρτα του για το μέλλον.

Ολυμπιακός: Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στην Πορτογαλία και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδιαφέρον που έδειξε πρόσφατα για αυτόν η Μπενφίκα.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε ότι από τη στιγμή που δεν πήρε μεταγραφή στους "Αετούς", παραμένει συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακός.

Ωστόσο, δήλωσε χαρακτηριστικά πως μέσω της παρουσίας του στους Ερυθρόλευκους, θα ανοίξουν γι' αυτόν κι άλλες πόρτες στο μέλλον ώστε να μετακομίσει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

«Δεν συνέβη, επειδή δεν ήταν να συμβεί. Είμαι στον Ολυμπιακό και θα ανοίξουν άλλες πόρτες για εμένα στο μέλλον. Η δουλειά είναι να είμαι καλός στο γήπεδο, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε ματς, αλλά και στην προπόνηση. Αυτές οι συζητήσεις γίνονται ανάμεσα στον μάνατζερ μου και στα διευθυντικά στελέχη των συλλόγων», επεσήμανε ο 27χρονος στόπερ στην «Sport TV» για το "φλερτ" που είχε με την Μπενφίκα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον προπονητή των «αετών», Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος ήταν αυτός που τον ανέδειξε μέσω της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. «Είναι προπονητής για τον οποίο τρέφω πολλή αγάπη. Μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο πρωτάθλημα και να κάνω ντεμπούτο στο Champions League. Κέρδισα πολλά από αυτόν. Είναι πάντα καλό να ακούς ωραία λόγια από έναν προπονητή όπως ο Ζόρζε Ζεζούς», σχολίασε ο Σεμέδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags