Facebook Pixel Superleague - Ολυμπιακός: Τότε θα γίνει η απονομή του Ολυμπιακού - Διαφωνία με ΠΑΟΚ - "Κλείδωσε" η πρεμιέρα της επόμενης σεζόν
| 2021-04-23 19:34:00

Τότε θα γίνει η απονομή του Ολυμπιακού - Διαφωνία με ΠΑΟΚ - "Κλείδωσε" η πρεμιέρα της επόμενης σεζόν

Sportdog Team
Τότε θα γίνει η απονομή του Ολυμπιακού - Διαφωνία με ΠΑΟΚ - "Κλείδωσε" η πρεμιέρα της επόμενης σεζόν

Η Superleague ανακοίνωσε επίσημα το πότε θα γίνει η απονομή για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά και την ημερομηνία που προβλέπεται να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Superleague - Ολυμπιακός: Την Τετάρτη 12 Μαΐου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα πραγματοποιηθεί η απονομή για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί για αυτή την απόφαση, εκφράζοντας φόβους τους για πιθανή παρουσία κόσμου στο γήπεδο, ωστόσο ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε πως θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την πανδημία.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε πως η έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και με δεδομένο ότι η προεργασία και οι σχετικές μελέτες έχουν ολοκληρωθεί, οι ομάδες εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Λεωνίδα Μπουτσικάρη να ξεκινήσει συζητήσεις με τη NOVA και την COSMOTE και την προσεχή Τρίτη αναμένεται νέα σύσκεψη των ΠΑΕ για να αποφασίσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα όπως το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ξεκινήσει το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

Η Super League εκφράζει την ικανοποίησή της για την αναστολή της δημιουργίας κλειστής διασυλλογικής ευρωπαϊκής λίγκας, καθώς μια κλειστή λίγκα είναι σε πλήρη αντίθεση με την ουσία του ποδοσφαίρου, ως του πλέον λαοφιλούς αθλήματος.

Είναι αυτονόητο πως οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις βασίζονται σε αξίες και παραδόσεις δεκαετιών, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί μέσα από τις αθλητικές επιδόσεις.

Οι φίλαθλοι στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, θέλουν να βλέπουν τις ομάδες τους να αγωνίζονται χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις, με το δικαίωμα στο όνειρο να αποτελεί βασικό συστατικό του ποδοσφαίρου.

Επελέγη η εταιρεία Grassform για την κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

Σε τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. τη Μ. Τρίτη, θα συζητηθεί το πλαίσιο κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

Συστάθηκε επιτροπή για τη μελέτη του θεσμού των Β΄Ομάδων, ώστε να μορφοποιηθεί το πλαίσιο εισήγησης προς το Δ.Σ.

Η απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten θα πραγματοποιηθεί την 9η αγωνιστική των Playoffs, στις 12 Μαΐου 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags