Facebook Pixel European Super League - Αλεξάντερ Τσεφέριν: Έσκασε τελεσίγραφο της UEFA σε Ρεάλ - Μπάρτσα για ESL - "Αποφασίστε άμεσα αλλιώς..."
| 2021-04-23 23:36:00

Έσκασε τελεσίγραφο της UEFA σε Ρεάλ - Μπάρτσα για ESL - "Αποφασίστε άμεσα αλλιώς..."

Sportdog Team
Έσκασε τελεσίγραφο της UEFA σε Ρεάλ - Μπάρτσα για ESL - "Αποφασίστε άμεσα αλλιώς..."

Μέσω των δηλώσεων του Αλεξάντερ Τσεφέριν... έσκασε η είδηση των ημερών, μιας και είπε στους Μαδριλένους και "μπλουγκράνα" να αποφασίσουν άμεσα αν είναι εντός ή εκτός European Super League αλλιώς τους περιμένουν πολύ βαριές κυρώσεις 

European Super League - Αλεξάντερ Τσεφέριν: Μπορεί η ESL να έχει αναστείλει τη λειτουργία της και η UEFA να δείχνει πιο ισχυρή από ποτέ, όμως τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση του, κάτι που κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Έτσι μέσω των δηλώσεων που έκανε ο ισχυρός άνδρας του οργανισμού τόνισε ότι δεν αρκεί η ανακοίνωση αναστολής της λίγκας, αλλά χρειάζεται επίσημη τοποθέτηση από όλους ότι εγκαταλείπουν το πρότζεκτ, αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες.

"Είναι ξεκάθαρο ότι οι σύλλογοι θα πρέπει να αποφασίσουν εάν είναι στη Super League ή είναι ευρωπαϊκός σύλλογος και συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA. Αν λένε ότι είμαστε στη Σούπερ Λιγκ, τότε δεν παίζουν το Champions League. Ακόμα περιμένουμε τους νομικούς μας και μετά θα πούμε λεπτομέρειες, αλλά όλοι αντιμετωπίζουν συνέπειες για τις αποφάσεις τους και το γνωρίζουν", ανέφερε ο Αλεξάντερ Τσεφέριν για τις ομάδες του European Super League.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags