Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Έτσι πάει να... αλώσει την Τούμπα ο ΠΑΟ - Αυτά σκέφτεται ο Μπόλονι
| 2021-04-23 23:48:00

Έτσι πάει να... αλώσει την Τούμπα ο ΠΑΟ - Αυτά σκέφτεται ο Μπόλονι

Sportdog Team
Έτσι πάει να... αλώσει την Τούμπα ο ΠΑΟ - Αυτά σκέφτεται ο Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο νίκη στον αγώνα της Κυριακής (25/4) με τον "δικέφαλο του Βορρά" για συνεχίσει να έχει τις όποιες πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη και παρά τις απουσίες ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδιά του για να μπορέσει να πάρει το διπλό στη Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός - Λάζλο Μπόλονι: Τελευταία... ζαριά για ευρωπαϊκή έξοδο είναι ο αγώνας της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για τους Πράσινους την Κυριακή (25/4)). Ο Ρουμάνος τεχνικός, που θα έχει ξανά, στη διάθεσή του τον Μπαρτ Σένκεφελντ, έχει ήδη καταστρώσει τα πρώτα του σχέδια έχοντας εντός και τον Μαουρίσιο που επιστρέφει από τιμωρία.

Έτσι όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, με τον Ολλανδό και Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, αλλά και Μολό και Χουάνκαρ, παρά το πρόβλημα στο ισχίο, στα άκρα. Στη μεσαία γραμμή θα δούμε τους Μουρίσιο και Αλεξανδρόπουλο, με τους Νιας - Σανκαρέ να μάχονται για μια θέση.

Τέλος ο Παναθηναϊκός στην επίθεση θα έχει τον Μακέντα, ενώ στα άκρα θα παίξει ο Βιγιαφάνιες, με τους Ιωαννίδη, που άρεσε στο Λάζλο Μπόλονι στον αγώνα με την ΑΕΚ, και Αϊτόρ να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags