Facebook Pixel Άρσεναλ - Έβερτον: Έπαθε... Κουέστα ο Λένο και η Άρσεναλ χαιρετάει την Ευρώπη - Έγραψε ιστορία η Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-24 00:31:00

Έπαθε... Κουέστα ο Λένο και η Άρσεναλ χαιρετάει την Ευρώπη - Έγραψε ιστορία η Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπαθε... Κουέστα ο Λένο και η Άρσεναλ χαιρετάει την Ευρώπη - Έγραψε ιστορία η Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι στο Λονδίνο που μετά από 25 χρόνια κατάφεραν και έφυγαν με τους τρείς βαθμούς από την έδρα των "κανονιέρηδων". Τραγικό λάθος του Γερμανού τερματοφύλακα που ευθύνεται για μια ήττα που λέει... αντίο στην διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν Ευρώπη για την Άρσεναλ

Άρσεναλ - Έβερτον: Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε τα "ζαχαρωτά", που επικράτησαν για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια των "κανονιέρηδων" στο «Έμιρεϊτς» (1-0) για την 33η αγωνιστική της Premier League και αύξησε τη διαφορά στους έξι βαθμούς, οι οποίοι τους παρέμειναν στην 9η θέση.  Οι Λονδρέζοι αν και ξεκίνησαν καλύτερα δεν κατάφεραν να βάλουν ένα γρήγορο γκολ, ενώ μετά το 30' οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ισορρόπησαν τον αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ αν στο 39' το φάουλ του Σίγκουρσον δεν έβρισκε το δοκάρι του Λένο.

Στο 52′, οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ριτσάρλισον στον Θεμπάγιος, όμως μετά από VAR ο διαιτητής πήρε την απόφαση πίσω. Ο Θεμπάγιος θα μπορούσε να βάλει μπροστά τους "κανονιέρηδες" δύο φορές (65′, 67′), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν  δίχτυα λίγο αργότερα.Στο 76′, ο Ριτσάρλισον έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Λένο προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.Η Άρσεναλ πίεσε μέχρι το τέλος αλλά δεν μπόρεσε να βρει την ισοφάριση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Πίκφορντ να σταματάει τον Μαρτινέλι, με την Έβερτον να πανηγυρίζει σημαντικό διπλό στην έδρα των "κανονιέρηδων".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags