Facebook Pixel Άρης: "Έγκλημα" Καρυπίδη - Πήρε Μήτρογλου, έχασε φορ που κάνει... όργια - "Χτυπάνε" τον κεφάλι τους!
| 2021-04-24 20:00:00

"Έγκλημα" Καρυπίδη - Πήρε Μήτρογλου, έχασε φορ που κάνει... όργια - "Χτυπάνε" το κεφάλι τους!

"Έγκλημα" Καρυπίδη - Πήρε Μήτρογλου, έχασε φορ που κάνει... όργια - "Χτυπάνε" το κεφάλι τους!

Αν έκαναν την σύγκριση πέρυσι στον Άρη θα γελούσαν. Ποιος θα το περίμενε πως ο... Μητρογκόλ δεν θα έπιανε και ότι ο Ντιγκινί θα πήγαινε στην Κύπρο και θα έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο. Λέτε να γυρίσει στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι;

Άρης: Η χρονιά για τον Άρη κυλάει εξαιρετικά από τη στιγμή που η ομάδα του Άκη Μάντζιου κάνει τρομερή σεζόν στην Σούπερ Λιγκ, όντας σταθερά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο αρκετές είναι οι φορές που ο κόσμος έχει αναρωτηθεί για το ποιο θα ήταν το ταβάνι αυτής της ομάδας εάν είχε την ευχέρεια να τελειώνει και πιο αποτελεσματικά τις φάσεις που δημιουργεί. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι Κίτρινοι δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα στο γκολ ούτε με τη μεγάλη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου, που ακόμα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Και όλη αυτή η κουβέντα ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε αποχωρήσει από την ομάδα ένα βασικό γρανάζι του τελευταίου διαστήματος, ο Ντιγκινί. Πολλοί στεκόντουσαν ότι έχει θέμα με το γκολ, όσο και εάν προσφέρει σε άλλους τομείς. Και η... ζωή είναι τέτοια που ο Ντιγκινί φέτος κάνει τη χρονιά της καριέρας του στον Απόλλων Λεμεσού, καθώς μετράει 18 γκολ σε 34 αναμετρήσεις και έχει μοιράσει και 4 ασίστ! Στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος ο Απόλλων πήρε νίκη επί της ΑΕ Λεμεσού, χάρη σε γκολ των... Ντιγκινί και Μπίσεσβαρ. Δεν αποκλείεται ο Γάλλος να βγει και ο πρώτος σκόρερ της Λίγκας, καθώς προπορεύεται σταθερά σε όλη την διάρκεια της χρονιάς στην πρώτη θέση.

Πάντως, φαντάζει δύσκολο να τον δούμε τη νέα χρονιά ξανά στη χώρα μας, μιας και έχει συμβόλαιο με τους Κύπριους μέχρι το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό εξοργίστηκε ο Καρυπίδης με Γκαρσία - Ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε - Γύρισε στην εξέδρα και…"

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags