Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ψήνεται" ανατροπή - Έκπληξη με Έλληνα άσο και μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-24 21:40:00

"Ψήνεται" ανατροπή - Απόφαση-εκπληξη με Έλληνα άσο και μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό! (Vid)

"Ψήνεται" ανατροπή - Απόφαση-εκπληξη με Έλληνα άσο και μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό! (Vid)

Έλληνας παίκτης, αγαπημένος των φιλάθλων, "παίζει" δυνατά για τους Πράσινους ενόψει του καλοκαιριού. Πώς μπορεί να γυρίσει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ποιε
 

Παναθηναϊκός: Τον Ιανουάριο, ένα από τα φλέγοντα ζητήματα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον Παναθηναϊκό, ήταν η αποχώρηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη για την Ολλανδία και την Φορτούνα Σιτάρντ. Ο νεαρός εξτρέμ έφυγε για τη χώρα της "τουλίπας" ως δανεικός για έξι μήνες, με όψιον αγοράς το καλοκαίρι ύψους μόλις 500 χιλ. ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι ο "Έμμα" ένιωθε αδικημένος στον Παναθηναϊκό, αναζητώντας ένα περιβάλλον που θα τον πίστευε ξανά και το κυριότερο, θα του έδινε ρόλο και παιχνίδια. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι από αυτά στην Φουρτούνα.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί όλες κι όλες δύο φορές με τη φανέλα των Ολλανδών, αμφότερες ως αλλαγή. Το ντεμπούτο του το έκανε στις 7 Μαρτίου απέναντι στην Αϊντχόβεν, μπαίνοντας στο χορτάρι για 7 λεπτά. Η δεύτερη εμφάνισή του ήταν κόντρα στην Έμεν, όπου σε 32 λεπτά συμμετοχής πρόλαβε να σκοράρει το παρθενικό του γκολ στην Eredivisie!

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι άνθρωποι της Φορτούνα δεν έχουν αποφασίσει για το μέλλον του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στην ομάδα. Γι' αυτό και το σενάριο να μην πληρώσουν τη ρήτρα των 500 χιλ. ευρώ και ο παίκτης να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, κάθε άλλο παρά να αποκλειστεί μπορεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που έκλεισε ο ΠΑΟ - Τίτλο με Έλληνες και μικρούς - Ρίχνει χρήμα ο Αλαφούζος για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags