Facebook Pixel UEFA - European Super League: Απειλές από UEFA για ESL: "Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους θα αποβληθούν από το C.L. αν..."
| 2021-04-25 12:31:00

Απειλές από UEFA για ESL: "Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους θα αποβληθούν από το C.L. αν..."

Sportdog Team
Απειλές από UEFA για ESL: "Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους θα αποβληθούν από το C.L. αν..."

Νέα "βόμβα" έριξε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφορικά με τις ομάδες που θα επιμείνουν στην σύσταση της European Super League.

UEFA - European Super League: Ο πρόεδρος της UEFA παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» και στράφηκε ξανά εναντίον των Φλορεντίνο Πέρεθ, Ζοάν Λαπόρτα και Αντρέα Ανιέλι λόγω της ESL, τονίζοντας ότι αν οι ομάδες τους επιμείνουν, τότε θα αντιμετωπίσουν βαριές ποινές με κυριότερη, τον αποκλεισμό από το επόμενο Champions League.

«Οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές. Νομίζουν ακόμα ότι η European Super League υφίσταται. Είναι οι ομάδες που απειλούνται περισσότερο με αποκλεισμό από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε αρχικά ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος απάντησε και στις κριτικές που υπάρχουν για το γεγονός ότι το νέο φορμάτ του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει περισσότερα παιχνίδια. 

«Οι παίκτες και οι προπονητές ζητούν λιγότερα παιχνίδια. Μπορεί να γίνει αυτό, όμως θα μειωθούν και οι απολαβές τους, για να γίνει απόλυτη προσαρμογή στα δεδομένα... Δεν γίνεται να παίζεις λιγότερο και κάθε φορά να παίρνεις περισσότερα χρήματα...» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της UEFA. 

«Αυτή η κοινή προσπάθεια απέδειξε πως δεν είναι όλα προς πώληση, ότι δεν μπορείς να έρχεσαι με τα δισεκατομμύριά σου και να λες ‘δεν με νοιάζει η παράδοση, η ιστορία σας και όσα αγαπάτε, γιατί έχω αρκετά λεφτά για να σας αγοράσω όλους’. Αυτό δεν θα περάσει, με τίποτα!» συμπλήρωσε ο Τσέφεριν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags