Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απίθανο δημοσίευμα για Γιουνάιτεντ: Με αυτό το ποσό την πουλάνε οι Γκλέιζερ - Ίλιγγος!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-25 13:00:00

Απίθανο δημοσίευμα για Γιουνάιτεντ: Με αυτό το ποσό την πουλάνε οι Γκλέιζερ - Ίλιγγος!

Sportdog Team
Απίθανο δημοσίευμα για Γιουνάιτεντ: Με αυτό το ποσό την πουλάνε οι Γκλέιζερ - Ίλιγγος!

Η πίεση που δέχεται η οικογένεια Γκλέιζερ από τους οπαδούς των "κόκκινων διαβόλων" την έχουν κάνει να βλέπει με καλό μάτι ενδεχόμενη πώληση του συλλόγου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η συμμετοχή της Γιουνάιτεντ στην European Super League, πριν το εγχείρημα αποτύχει, έχει ανοίξει τον "ασκό του Αιόλου" στην ομάδα, αφού οι οπαδοί της ζητούν την αποχώρηση της οικογένειας Γκλέιζερ από την διοίκηση του συλλόγου.

Έτσι, μετά το δημοσίευμα για την Λίβερπουλ και την πρόταση 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που φέρονται να απέρριψαν ο Τζον Χένρι και η FSG, ήρθε η ώρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπει στο "κάδρο" της πώλησης.

Συγκεκριμένα, η "Irish Mirror", η οποία επικαλείται δικές της πηγές αναφέρει ότι οι νυν ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ βρίσκονται υπό πίεση και δεν θα έλεγαν όχι στην πώληση των μετοχών της ομάδας έναντι του ποσού των  4,6 δισεκατομμυρίων ευρώ!

«Επενδυτές στην πόλη πιστεύουν ότι μια προσφορά που πλησιάζει τα 4 δισ. λίρες θα δελέαζε τους Γκλέιζερ, οι οποίοι διευθύνουν αποτελεσματικά τον σύλλογο, να παραιτηθούν από τον έλεγχό του» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της, η συγκεκριμένη εφημερίδα.

Μέχρι στιγμής πάντως από την αγγλική ομάδα δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο για το εν λόγω δημοσίευμα. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags