Facebook Pixel Γιώργος Βαγιαννίδης: "Χαμός" με Βαγιαννίδη - "Παίζει" ανατροπή και μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2021-04-25 16:38:00

"Χαμός" με Βαγιαννίδη - "Παίζει" ανατροπή και μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Sportdog Team
"Χαμός" με Βαγιαννίδη - "Παίζει" ανατροπή και μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Εξελίξεις με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού. Ποιο είναι το νέο σενάριο που... ανάβει φωτιές για τη συνέχεια της καριέρας του και πώς θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως δεν αποκλείεται ο Γιώργος Βαγιαννίδης να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "fcinter1908.it" ασχολείται με το ζήτημα του νεαρού άσου που ανήκει στην Ίντερ και παίζει ως δανεικός στη βελγική Σιντ Τρούιντεν.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, δύο είναι τα πιθανά σενάρια για τον 20χρονο μπακ. Το πρώτο είναι να επιστρέψει στην Ίντερ και να δοθεί δανεικός σε πορτογαλική ομάδα, λόγω του νέου γραφείου μάνατζερ που τον έχει αναλάβει. Το δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι αρκετές ομάδες από την Ελλάδα έχουν ενδιαφερθεί, με τον Παναθηναϊκό όμως να έχει τον πρώτο λόγο και να εμφανίζεται διατεθειμένος να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον "Βάγια".

«Μετά τη σεζόν στο Βέλγιο, ο 20χρονος θα γυρίσει στην βάση: το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024 και το πιο πιθανό είναι να φύγει ξανά ως δανεικός. Το πρώτο σενάριο είναι να πάει δανεικός σε πορτογαλική ομάδα λόγω της νέας συνεργασίας του με το γραφείο του Κάρλος Γκονσάλβες. Ένα άλλο σενάριο, τον οδηγεί στην επιστροφή του Ελλάδα, με πολλές ομάδες (πρώτα απ΄ όλα ο Παναθηναϊκός), να είναι έτοιμες να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags