Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Ρουκέτες" Βασιλάρα: "Τί να την κάνουμε τη συγγνώμη; - Ο ΠΑΟ δεν καίει φούρνους..." (Vid)
| 2021-04-25 17:45:00

"Ρουκέτες" Βασιλάρα για διαιτησία: "Τί να την κάνουμε τη συγγνώμη; - Ο ΠΑΟ δεν καίει φούρνους..." (Vid)

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Βασιλάρα για διαιτησία: "Τί να την κάνουμε τη συγγνώμη; - Ο ΠΑΟ δεν καίει φούρνους..." (Vid)

"Σκληρές" εκφράσεις από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της "πράσινης" ΠΑΕ στη Nova μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Γκεστράνιους.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο Τάσος Νικολογιάννης ξέσπασε για τη διαιτησία του ντέρμπι της Τούμπας, τονίζοντας ότι στους Πράσινους δεν χρησιμεύει σε τίποτα η συγγνώμη του διαιτητή Γκεστράνιους και αφήνοντας υποννοούμενα για τους ανταγωνιστές του Τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτό που άξιζε. Μας στέρησαν την ευκαιρία να πάρουμε αυτό που έπρεπε. Όλως τυχαίος ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν και πέρυσι στο  Καραϊσκάκης, που δεν έδωσαν δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός με αυτή την απόφαση μπορεί να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη. Ο διαιτητής ήρθε και μας ζήτησε συγνώμη αλλά τι να την κάνουμε. Μόνο ο Θεός συγχωρεί. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην καίει αμάξια και φούρνους και να μην αγοράζει Ενώσεις. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ τι να πω. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags