Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τέλος" ο Μπόλονι από τον ΠΑΟ! - "Αντίο" Ευρώπη από σήμερα - Απίστευτο αυτό που συνέβη με ΠΑΟΚ
| 2021-04-25 18:50:00

"Τέλος" ο Μπόλονι από τον ΠΑΟ! - "Αντίο" Ευρώπη από σήμερα - Απίστευτο αυτό που συνέβη με ΠΑΟΚ

"Τέλος" ο Μπόλονι από τον ΠΑΟ! - "Αντίο" Ευρώπη από σήμερα - Απίστευτο αυτό που συνέβη με ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το αντιποδόσφαιρο που έπαιξε με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο. Απογοήτευση το Τριφύλλι στα πλέι οφ, τυπικό πλέον το θέμα για Μπόλονι...
 

Παναθηναϊκός: Αυτό ήταν λοιπόν. Ο Παναθηναϊκός είναι από σήμερα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για μία ακόμα χρονιά, πληρώνοντας το τίμημα των δομικών λαθών που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Όταν το χτίσιμο της νέας ομάδας ανέλαβε ο Τσάβι Ρόκα, με τα γνωστά και καταστροφικά αποτελέσματα.

Ο Λάζλο Μπόλονι όπως έχουμε επαναλάβει έβγαλε την ομάδα από τον «βούρκο» που την είχε οδηγήσει ο Ντάνι Πογιάτος, την έβαλε στα πλέι-οφ, αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Το κυνικό ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από το αντιποδόσφαιρο. Και ο Ρουμάνος τεχνικός με τους «πράσινους» παρουσίασε, κατά βάση, το δεύτερο.

Στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός έπαιζε τα... ρέστα του για την Ευρώπη. Αν είχε μία πιθανότητα να ελπίζει, το «τριφύλλι» έπρεπε να γυρίσει με το τρίποντο από τη Θεσσαλονίκη. Δεν το έκανε. Το απίστευτο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έμοιαζε με ομάδα που πάλευε σε έναν... τελικό για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τελείωσε το ματς με 4 τελικές και μόλις 1 στο στόχο, σε έναν αγώνα που ειδικά στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έδωσε άπλετο χώρο.

Αρέσει δεν αρέσει, ο Μπόλονι ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε στον Παναθηναϊκό. Η παραμονή του ως το τέλος της χρονιάς συνιστά, πλέον, μία εντελώς τυπική διαδικασία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοίγει... πόλεμο ο Αλαφούζος μετά την Τούμπα - "Φωτιά" στο πρωτάθλημα - "Χτύπημα" σε Κλάτενμπεργκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags