Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αυτός "έκαψε" την ΑΕΚ στο Φάληρο - Τεράστιο πρόβλημα με βασικό άσο - Το... ανέκδοτο του καλοκαιριού!
| 2021-04-25 22:17:00

Αυτός "έκαψε" την ΑΕΚ στο Φάληρο - Τεράστιο πρόβλημα με βασικό άσο - Το... ανέκδοτο του καλοκαιριού!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός "έκαψε" την ΑΕΚ στο Φάληρο - Τεράστιο πρόβλημα με βασικό άσο - Το... ανέκδοτο του καλοκαιριού!

Θέλει κι άλλο χρόνο ή μήπως απλά... δεν μπορεί; Για ποιον ενδεκαδάτο παίκτη του Μανόλο Χιμένεθ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στην Ένωση και ποιον νοσταλγούν ήδη οι οπαδοί.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Κάτι βραδιά σαν και αυτό στο "Γ. Καραϊσκάκης", οι φίλοι της ΑΕΚ αναπολούν ακόμα περισσότερο τις εποχές που στην άμυνας της Ένωσης βρισκόταν ο Όγκιεν Βράνιες. Πώς να συμβεί κάτι τέτοιο, άλλωστε, μετά από την αποψινή εμφάνιση του Ιονούτ Νεντελτσιάρου με τον Ολυμπιακό;

Ο Ρουμάνος στόπερ το περασμένο καλοκαίρι πλασαρίστηκε σαν ο διεθνής παίκτης που έψαχνε η ομάδα, προκειμένου να λύσει το ανασταλτικό πρόβλημα της Ένωσης. Μπορεί σήμερα να ακούγεται αστείο, όμως το περασμένο καλοκαίρι κάτι τέτοια λέγονταν. 

Απέναντι στον Ολυμπιακό λοιπόν ο Νεντελτσιάρου... χάρισε στον Μπρούμα το 2-0 στις καθυστερήσεις. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός έχασε σχεδόν όλες τις μονομαχίες ψηλά, όντας στο δεύτερο ημίχρονο ο αδύναμος κρίκος στην τριάδα των στόπερ της ΑΕΚ.

Η εικόνα του έχει βάλει σε έντονο προβληματισμό τους ιθύνοντες της Ένωσης. Ωστόσο, θα του δοθεί και του χρόνου μια ευκαιρία σε μια καλύτερα δομημένη άμυνα, ώστε να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Ή για να το θέσουμε καλύτερα, αν μπορεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια… ζόρια για Σβάρνα, «εξαφάνισαν» τον Γκαρσία - Φουριόζος και στο Φάληρο ο Γαλανόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags