Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη στον Ολυμπιακό - Δεν το περίμενε κανείς αυτό που έκανε ο Μαρτίνς - "Διώχνει" την ταλεντάρα!
| 2021-04-25 23:58:00

Έκπληξη στον Ολυμπιακό - Δεν το περίμενε κανείς αυτό που έκανε ο Μαρτίνς - "Διώχνει" την ταλεντάρα!

Sportdog Team
Έκπληξη στον Ολυμπιακό - Δεν το περίμενε κανείς αυτό που έκανε ο Μαρτίνς - "Διώχνει" την ταλεντάρα!

Παρατηρήσατε τι συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού; Η επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού ίσως προαναγγέλλει εξελίξεις με παίκτη που οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν πάρα πολύ...
 

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να έχει... εκπλήξει αρκετό κόσμο στα δύο τελευταία ματς που έχει επιλέξει ως βασικό κίπερ τον Κρίστινσον. Η είδηση δεν είναι ότι δεν έπαιξε ο Σα σε αυτά τα ματς που... πήρε ρεπό, αλλά το ότι δεν έχει προτιμηθεί ο Τζολάκης.

Η συγκεκριμένη κίνηση ίσως να είναι περισσότερο και ένα μήνυμα στον Τζολάκη για να δουλέψει ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που δεν υπήρχε το βαθμολογικό άγχος για τον Μαρτίνς για να προτιμήσει τον πιο έμπειρο τερματοφύλακα, από το hot prospect του κλαμπ.

Πάντως, ο Ισλανδός και τις 4 φορές που χρησιμοποιήθηκε από τον Μαρτίνς μέσα στο 2021 τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Σε 5 ματς ο Κρίστινσον έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ και εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και εάν συνεχίσει έτσι θα αυξηθούν οι πιθανότητες να μείνει ως δεύτερος και να δοθεί ως δανεικός ο Τζολάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απελπίστηκε ο Μαρτίνς - Πρώτη φορά κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε Φορτούνη για καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags