Facebook Pixel Sportdog.gr | "Μπαμ" Νικολακόπουλου για Μπρούμα και Ολυμπιακό!
| 2021-04-26 14:24:00

"Μπαμ" Νικολακόπουλου για Μπρούμα και Ολυμπιακό!

Sportdog Team
"Μπαμ" Νικολακόπουλου για Μπρούμα και Ολυμπιακό!

Το καταλυτικό ρόλο του Μπρουμα στις νίκες του Ολυμπιακού στα δύο τελευταία εντός έδρας ντέρμπι σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος - Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων εστίασε στην καταλυτική παρουσία του Μπρούμα υπενθύμισε ότι ο Πορτογάλος έχει πάρει τα δύο τελευταία ντέρμπι του Ολυμπιακού στο Φάληρο.

Ολυμπιακός: Πολλά και διάφορα για το χθεσινό ματς στο Καραϊσκάκη σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων εστίασε στην καταλυτική παρουσία του Μπρούμα υπενθύμισε ότι ο Πορτογάλος έχει πάρει τα δύο τελευταία ντέρμπι του Ολυμπιακού στο Φάληρο. Εξήγησε ότι στο 3-1 με τον Παναθηναϊκό τις προάλλες είχε μπει αλλαγή και είχε την ασίστ στο 2-1 του Χασάν και είχε σκοράρει και ο ίδιο το τρίτο γκολ. Χθες έβαλε και τα δύο γκολ της νίκης επί της ΑΕΚ ενώ είχε και δύο πάσες για γκολ στον Ελ Αραμπί.

Τέλος, έδωσε μεγάλο δίκιο στον Πέδρο Μαρτίνς σε ό,τι αφορά τον ορισμό των ημερομηνιών για την ρεβάνς Κυπέλλου και χαρακτήρισε απόλυτα σωστή την επισήμανση του προπονητή του Ολυμπιακού ότι κάθε χρόνο η ΕΠΟ ορίζει τα ματς Κυπέλλου ώστε να βολεύει τους αντιπάλους του και να ζορίζει τον ίδιο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags