Facebook Pixel Γιώργος Κούδας - ΠΑΟΚ: Οργή Κούδα με τα δημοσιεύματα για Ολυμπιακό - " Σε κανένα δεν επιτρέπω να με προσβάλει..."
| 2021-04-26 16:35:00

Οργή Κούδα με τα δημοσιεύματα για Ολυμπιακό - " Σε κανένα δεν επιτρέπω να με προσβάλει..."

Sportdog Team
Οργή Κούδα με τα δημοσιεύματα για Ολυμπιακό - " Σε κανένα δεν επιτρέπω να με προσβάλει..."

Έξαλλος με όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής" είναι ο θρύλος του ΠΑΟΚ, μιας και όπως ανέφερε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη μιας και όπως είπε έχουν παρουσιαστεί διαφορετικά τα λεγόμενα του

Γιώργος Κούδας - ΠΑΟΚ: Εκτός εαυτού με όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής" είναι ο παλαίμαχος άσος του "δικεφάλου του Βορρά". Μάλιστα όπως ανέφερε στην εκπομπή του Metropolis 95.5 "Στη Σέντρα", οι δηλώσεις που έκανε παρερμηνεύτηκαν και γράφτηκαν τελείως διαφορετικά από όσα ήθελε να πει ο ίδιος.

"Εξεπλάγην για μια ακόμα φορά. Ήμαρτον. Μιλάω καλά ελληνικά. Επειδή δε θέλω αν αναφερθώ και υπάρχουν άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή και δεν μπορούν να απαντήσουν. Το 1980 όταν τέλειωσε η 12ετια ο Παντελάκης μου έδωσε ένα ποσό. Πήγα στον Νταϊφά. Δύο παράγοντες του Ολυμπιακού μου έδωσαν λευκές επιταγές. Τους είπα "μου δίνετε 4-5 εκατομμύρια παραπάνω από τον ΠΑΟΚ και υπογράφω". Έτσι έληξε. Μετά από μια εβδομάδα πήραν τον Ορφανό με 17 εκατομμύρια. Πώς προσβάλλουν την προσωπικότητά μου. Να πουλήσω την ιστορία μου με επιταγές κάτω από το τραπέζι; Εγώ ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Θα χρησιμοποιήσω τη φράση του Κόκοτα «Όπως στα λέω, γράφ’ τα». Είναι ντροπή έτσι όπως γράφτηκε.

Εγώ είπα την αλήθεια. Έξι χρόνια δεν μιλούσα με τον πατέρα μου. Ποιο ήταν το όνειρό μου δηλαδή; Δικός μου πόθος ήταν ή δικός τους που δεν πήρα τις επιταγές;

Θέλουν να αναμοχλεύουν πράγματα για του ανεγκέφαλους. Εγώ σέβομαι τους συλλόγους που ήμασταν αντίπαλοι εκείνα τα χρόνια. Μετά από 54 χρόνια, 20 χρονών ήμουν τότε και είχα δυο οικογένειες, τη δική μου και του ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να σπιλώνεις έτσι κάποιο πρόσωπο. Δεν μπορεί να διευκρινίζονται κάποια πράγματα και ο τίτλος να μπαίνει με ερωτηματικό. Τους είπα πήρατε τον Ορφανό επειδή δεν μπορούσατε να πάρετε τον Κούδα. Σε κανέναν δεν μπορώ να επιτρέψω να προσβάλλει την προσωπικότητα μου. Το 1974 ξαναμίλησα με τον πατέρα μου.

Αυτός που πήρε τη συνέντευξη θα γράψει και βιβλίο. Όταν το ακούσει αυτό, ελπίζω να μη γράψει αυτά που έγραψε. Ήμαρτον, είμαι 74 χρονών και δεν μπορούν να διαγράφουν μια πραγματικότητα και να την παρουσιάζουν όπως θέλουν. Όσοι έχουν μυαλό και με ξέρουν, ξέρουν", είπε ο Μεγαλέξανδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags