Facebook Pixel Δήλωση "σοκ" από παίκτη του ΠΑΟΚ - Θέλει να φύγει από την ομάδα και το... δείχνει
| 2021-04-26 19:25:00

Δήλωση "σοκ" από παίκτη του ΠΑΟΚ - Θέλει να φύγει από την ομάδα και το... δείχνει

Sportdog Team
Δήλωση "σοκ" από παίκτη του ΠΑΟΚ - Θέλει να φύγει από την ομάδα και το... δείχνει

Μόνο στη Θεσσαλονίκη δεν βλέπει το μέλλον του ο ποδοσφαιριστής του "δικεφάλου του Βορρά" και μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους τόνισε πως στη νέα ομάδα που αγωνίζεται τον έχουν αγκαλιάσει οι πάντες και θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά εκεί

ΠΑΟΚ - Αντόνιο Τσόλακ: Μπορεί στον "δικέφαλο του Βορρά" να μην έκανε καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να πάει δανεικός στη Μάλμε, όμως στη Σουηδία έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις για την παραμονή του. Μάλιστα τόσο οι άνθρωποι του συλλόγου, όσο και ο ίδιος ο Κροάτης βλέπει θετικά την παραμονή του στην ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα με την Έστερσουντ, που σκόραρε και το πρώτο του γκολ, ο επιθετικός της Μάλμε μίλησε για το πως βλέπει την προοπτική παραμονής στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

"Ναι, θα το ήθελα. Περνάω καλά εδώ. Η ομάδα, οι ιθύνοντες του συλλόγου και οι οπαδοί με αγκάλιασαν και με καλωσόρισαν και αυτό σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή. Ό,τι συζητάμε με την ομάδα μένει μεταξύ μας, αλλά όλοι βλέπουν ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Τι θα γίνει στο μέλλον; Θα δούμε", είπε ο δανεικός στη Μάλμε, από τον ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags