Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ανατροπή στο Λιμάνι, τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς - Οι πρώτες μεταγραφές - Εκεί που… έφτυνε ο Γκαρσία!
| 2021-04-26 21:27:00

Ανατροπή στο Λιμάνι, τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς - Οι πρώτες μεταγραφές - Εκεί που… έφτυνε ο Γκαρσία!

Οι Μιχείες
Ανατροπή στο Λιμάνι, τα αλλάζει όλα ο Μαρτίνς - Οι πρώτες μεταγραφές - Εκεί που… έφτυνε ο Γκαρσία!

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού, η έκπληξη Χιμένεθ στην Τούμπα και η "κωλοτούμπα" του Πάμπλο Γκαρσία. Γιατί ο Μπόλονι πάει... κόντρα στους Μαρτίνς, Γκαρσία και η αποκάλυψη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Το σχέδιο του Μανόλο για να "κλέψει" την πρόκριση.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με αφορμή τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου των πλέι οφ, προέκυψαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες επισημάνσεις με προεκτάσεις ακόμη και για την επόμενη σεζόν. Διαβάστε λοιπόν:

1η) Θεωρώ δεδομένο πως την σεζόν 2020-21 ο Μαρτίνς θα έχει ως βασικό του σύστημα το 3-4-3. Και για αυτό τον λόγο ο καλοκαιρινός μεταγραφικός προγραμματισμός του Ολυμπιακού θα βασιστεί/προσαρμοστεί ως επί το πλείστον πάνω εκεί. Με ό,τι συνεπάγεται κάτι τέτοιο... Τι εννοώ;  Πρώτον, φάνηκε και κόντρα στην ΑΕΚ πως το 3-4-3 δεν λειτουργεί όταν λείπει ο Εμβιλά και ο Ελ Αραμπί αφού στο υπάρχον ρόστερ των "ερυθρόλευκων" δεν υπάρχουν αντικατάστάτες τους με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά. Και δεύτερον, σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ το 3-4-3 για να είναι ανταγωνιστικό δεν μπορείς να έχεις για βασικά φουλ μπακ Ανδρούτσο και Ολεγκ. Κι αν ο πρώτος έγινε στην πορεία δεξιός μπακ, ο Ρέαμπτσιουκ είναι ενεργειακός και με τρεξίματα αλλά χωρίς σέντρα, συνδιαστικότητα και χωρίς το ένας εναντίον ενός. Γενικά υστερεί πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι. Οπότε...

2η) Το 3-4-1-2 του "Καραισκάκης", που "φόρεσε" ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, είχε δυο εξηγήσεις. Πρώτον, ο Ισπανός φοβήθηκε μια νέα συντριβή από τον Ολυμπιακό κι πήγε σε μια πιο "σφιχτή" διάταξη. Και δεύτερον, ήθελε να το δοκιμάσει ενόψει Τούμπας και της κυπελλικής ρεβάνς αφού κόντρα στον ΠΑΟΚ πάλι με 3άδα στην άμυνα θα κατεβάσει τους "κιτρινόμαυρους". Μόνο που του τα χάλασε ο...Λιβάι Γκαρσία, τον οποίο υπολόγιζε να ξεκινήσει στην επίθεση είτε με παρτενέρ τον Καρίμ, είτε τον Τάνκοβιτς. Με τον Γκαρσία στα πιτς πλέον πιθανότατα θα δούμε επιθετικό δίδυμο τους Ανσαριφάρντ - Τάνκοβιτς!!

3η) Μόνο ο Λάζλο Μπόλονι μένει πιστός στην κλασική 4άδα στην άμυνα αφού και ο Πάμπλο Γκαρσία στα τρία τελευταία ντέρμπι, όπου μάζεψε 7 βαθμούς (με Ολυμπιακό, Αρη, ΠΑΟ), με μηδέν παθητικό σε γκολ, το έχει γυρίσει στην διάταξη με τα τρία στόπερ! Ουσιαστικά ο Παμπλάρας αναγκάστηκε να επιστρέψει/υιοθετήσει το σύστημα του προκατόχου του Αμπελ Φερέϊρα, αν και αρχικά το είχε... αποκηρύξει (με τον τρόπο του). Η ανάγκη όμως, τον έριξε εκεί που...έφτυνε και προς το παρόν του βγαίνει σε καλό. Πιθανότατα έτσι θα κρατήσει και την θέση/πάγκο του ενόψει της νέας σεζόν. Αν και εκκρεμεί μια κυπελλική ρεβάνς - παγίδα πάρα το 0-1 αλά Μούργκ στο πρώτο ματς. Ετσι έδεσε πίσω ο ΠΑΟΚ αλλά επιθετικά/δημιουργικά είναι άχρωμος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίζει με… βύσμα στον ΠΑΟΚ - Τον έκανε "ρόμπα" ο Χιμένεθ - Αποκάλυψη-βόμβα για Άρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags