Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρώει" τον Μπόλονι ο Ντρεοσί και φέρνει... ονομάταρα στον ΠΑΟ - Θα τρελαθούν οι οπαδοί
| 2021-04-26 22:44:00

"Τρώει" τον Μπόλονι ο Ντρεοσί και φέρνει... ονομάταρα στον ΠΑΟ - Θα τρελαθούν οι οπαδοί

Sportdog Team
"Τρώει" τον Μπόλονι ο Ντρεοσί και φέρνει... ονομάταρα στον ΠΑΟ - Θα τρελαθούν οι οπαδοί

Η αποτυχία του να μην προκριθεί ο Παναθηναϊκός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν φαίνεται ότι θα στοιχίσει στον Ρουμάνο τεχνικό. Μάλιστα ακόμα και ο πιο ένθερμος υποστηριχτής του, Πιέρ Ντρεοσί, έχει αρχίσει να ψάχνει το νέο όνομα για τον πάγκο των Πρασίνων με το όνομα που έρχεται να προκαλεί... σεισμό

Παναθηναϊκός - Πατρίκ Βιεϊρά: Όλα δείχνουν ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα πληρώσει το... μάρμαρο της αποτυχίας να μην προκριθεί στην Ευρώπη το "Τριφύλλι" με τον Πιέρ Ντρεοσί να έχει αρχίσει την αναζήτηση του νέου τεχνικού. Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει το newspao.gr ο Γάλλος κοιτάει την περίπτωση του πρώην μέσου της Άρσεναλ, χωρίς όμως να έχει πάρει μια τελική απόφαση.

Ο Γάλλος έχει εργαστεί σε Μάντσεστερ Σίτι, Νιου Υόρκ Σίτι, αλλά και Νις και μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι μιας και οι υποψήφιοι αγοραστές τον "κανονιέρηδων" τον θέλουν στο Λονδίνο στη στελέχωση της νέας ομάδας που θέλουν να φτιάξουν. Ο στόχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πατρίκ Βιεϊερά έχει κατακτήσει με την U23 της Σίτι το Premier League International Cup, ενώ σαν προπονητής της Νις αγόρασε τον Ντόλμπεργκ από τον Άγιαξ για 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags