Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: "Ρουκέτες" κατά του Κούγια - Άρχισε νέος... πόλεμος στη Superleague! (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-26 22:32:00

"Ρουκέτες" κατά του Κούγια - Άρχισε νέος... πόλεμος στη Superleague! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Ρουκέτες" κατά του Κούγια - Άρχισε νέος... πόλεμος στη Superleague! (ΦΩΤΟ)

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έχει ανοίξει νέο μέτωπο και η αντιπαράθεση πήρε... φωτιά! Ποιος τα έβαλε μαζί του και τι απαντά στις καταγγελίες που είχε "εκτοξεύσει".

Αλέξης Κούγιας: Ο δικηγόρος, Γιώργος Βήτας, απάντησε μέσω μηνύματος στο Facebook στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές για τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο δικηγόρος  που χειρίστηκε στο παρελθόν την υπόθεση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα,για την οποία αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, "φωτογράφισε" τον Αλέξη Κούγια στην απάντησή του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ανέγνωσα δήλωση συναδέλφου, σχετιζόμενου με ΠΑΕ της Superleague, στρεφόμενη κατά του κ. Χριστοβασίλη, προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα και της ομάδος της πόλης. Καθ’ όσον με αφορά, έχω να δηλώσω τα εξής:

Ουδέποτε το όνομα ή το τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, ενεπλάκησαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε κοριό της ΕΥΠ, που πράγματι υπήρχε ως αποδεικτικό μέσο σε δικογραφία που δημιουργήθηκε. Ουδέποτε, εξ αυτού ή άλλου λόγου, συμμετείχε άλλος δικηγόρος στη διαδικασία, πλην του εξαίρετου συναδέλφου κυρίου Λεωνίδα Μπουτσικάρη, σημερινού προέδρου της Superleague, που υπερασπιστήκαμε μαζί τον πρόεδρο, στο πολύμηνο Δικαστήριο.

Ουδέποτε ο εν λόγω σχετιζόμενος με άλλη ΠΑΕ, βοήθησε, η κατέθεσε υπέρ, η του ζητήθηκε κάτι τέτοιο, από το πρόεδρο του ΠΑΣ Γιαννινα, ή κάποιον εξ ημών των συνηγόρων. Εξάλλου, σχεδόν ολόκληρο το περιεχόμενο της καταθέσεώς του δημοσιεύτηκε την επομένη σε όλες τις εφημερίδες .

Αν όλα αυτά τα αναφερόμενα έχουν σκοπό τον αποπροσανατολισμό της ομάδας του ΠΑΣ, ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου, θα δηλώσω ότι περιμένω το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για να δω ποιον θα έχω αντίπαλο στον τελικό.

Γιώργος Χ. Βήτας

Δικηγόρος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags