Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πολύ δύσκολα το ποσό θα είναι, όντως, στα 13 εκατ. ευρώ
| 2021-04-27 08:39:00

Είδηση-"μπουμ"! 13 εκατ. στον Ολυμπιακό - Στόπερ από το πάνω ράφι - Θα δώσουν τόσα πολλά χρήματα

Sportdog Team
Είδηση-"μπουμ"! 13 εκατ. στον Ολυμπιακό - Στόπερ από το πάνω ράφι - Θα δώσουν τόσα πολλά χρήματα

Η αξία του παίκτη φτάνει σε αυτά τα επίπεδα και, μάλιστα, το έχει αποδείξει στο υψηλότερο επίπεδο, από την άλλη πλευρά όμως η ομάδα δεν προτίθεται να δώσει τόσο μεγάλο ποσό και, μάλιστα, για την αγορά ενός στόπερ - Παρόλα αυτά γίνεται παιχνίδι γύρω από το όνομά του!

 

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες περιμένουν για να δουν πού θα καθίσει η επίσημη πρόταση!

Η αξία του παίκτη φτάνει σε αυτά τα επίπεδα και, μάλιστα, το έχει αποδείξει στο υψηλότερο επίπεδο, από την άλλη πλευρά όμως η ομάδα δεν προτίθεται να δώσει τόσο μεγάλο ποσό και, μάλιστα, για την αγορά ενός στόπερ - Παρόλα αυτά γίνεται παιχνίδι γύρω από το όνομά του!

"Η Σεντ Ετιέν θέλει να αγοράσει Σισέ", αναφέρει πρωτοσέλιδα ο Πρωταθλητής, ενδεικτικό της διάθεσης που έχουν οι Γάλλοι για την περίπτωσή του.

Βέβαια εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι η γαλλική ομάδα δεν έχει δώσει ποτέ πάνω από τα μισά χρήματα τής ρήτρας που έχει βάλει ο Ολυμπιακός, για να αγοράσουν κάποιον ποδοσφαιριστή!

Με καλή συννενόηση όλα μπορούν να γίνουν (για παράδειγμα να αποκτήσει με το μισό ποσό το 50% των δικαιωμάτων του φέτος, με ρήτρα για ίδιο ποσό και το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων την επόμενη χρονιά), αλλά για την ώρα οι Γάλλοι φαίνεται ότι απλώς θέλουν να αποκτήσουν τον Σισέ με πολύ λιγότερα χρήματα... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags