Facebook Pixel Γιώργος Κούδας - ΠΑΟΚ: Τα... γυρνάνε σε μέσο κοντά στον Ολυμπιακό για όσα έγραψαν για ΠΑΟΚ και Κούδα - "Δικό μου το λάθος.."
| 2021-04-27 16:27:00

Τους... τρέλανε ο Κούδας - Αλλάξαν τα λεγόμενά του σε "κόκκινο" μέσο - "Δικό μου το λάθος..."

Sportdog Team
Τους... τρέλανε ο Κούδας - Αλλάξαν τα λεγόμενά του σε "κόκκινο" μέσο - "Δικό μου το λάθος..."

Φαίνεται ότι τα όσα είπε ο "Μεγαλέξανδρος" των "ασπρόμαυρων" για διαστρέβλωση των δηλώσεών του στην εφημερίδα "Κόκκινος πρωταθλητής" είχε αποτέλεσμα, μιας και την Τρίτη (27/4) ο συντάκτης του του παραχωρήθηκε η συνέντευξη πήρε... πίσω τα όσα γράφτηκαν

Γιώργος Κούδας - ΠΑΟΚ: Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα (26/4) στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα", ο θρύλος του "δικεφάλου του Βορρά" είχε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς είπε στην συνέντευξη που προκάλεσε... ντόρο στον "Κόκκινο Πρωταθλητή". Μια μέρα μετά ο συντάκτης την εν λόγο συνέντευξης, στον ίδιο σταθμό και εκπομπή, Νίκος Μαυρωνάς, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του "Μεγαλέξανδρου" και μάλιστα είπε ότι ήταν δικό του λάθος τα όσα γράφτηκαν.

"Με αυτά που θα πω, θα τον αγαπήσετε πιο πολύ τον Κούδα. Ο Κούδας στη συνέντευξη ειπε ότι μερικά όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα, εννοώντας τους παράγοντες του Ολυμπιακού, τον Νταϊφά και τον Θεοδωρακάκη, που τον ήθελαν πολύ. Είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι όλη του η ζωή, η οικογένειά του. Αρα ο Γιώργος είπε ακριβώς το αντίθετο, είναι φως φανάρι τι είπε. Ειπε ουσιαστικά ‘δεν έγινε το όνειρό σας’. Δεν θέλω να πω ότι ο τίτλος ήταν παραπλανητικός, ξέρετε τον Σωτήρη τον Πουλόπουλο. Ο τίτλος μπέρδεψε κόσμο, δεν ήταν σκόπιμο. Δικό μου είναι το λάθος", είπε διορθώνοντας το λάθος για τον ΠΑΟΚ και για όσα είπε ο Γιώργος Κούδας.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags