Facebook Pixel Σε αυτόν... υποκλίνονται στον ΠΑΟΚ - Ξεκίνησε θεραπείες ο Ελ Καντουρί που... τρέχει για την επιστροφή
| 2021-04-27 17:32:00

Σε αυτόν... υποκλίνονται στον ΠΑΟΚ - Ξεκίνησε θεραπείες ο Ελ Καντουρί που... τρέχει για την επιστροφή

Sportdog Team
Σε αυτόν... υποκλίνονται στον ΠΑΟΚ - Ξεκίνησε θεραπείες ο Ελ Καντουρί που... τρέχει για την επιστροφή

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του "δικεφάλου του Βορρά" εν όψει την δεύτερης αναμέτρησης του κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας είναι εντυπωσιασμένοι με νεαρό ποδοσφαιριστή του συλλόγου με την πρόοδο που έχει κάνει, αλλά και τη θέληση που έχει δείξει τον τελευταίο καιρό

ΠΑΟΚ - Ενέα Μιχάι: Η ρήξη πρόσθιου χιαστού που έπαθε πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό τον ανάγκασε να περάσει αρκετό καιρό στα... πιτς, όμως φαίνεται ότι όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Ο νεαρός πια μπορεί και βγάζει το πιο μεγάλο μέρος της προπόνησης κάτι που κάνει που πάντες στον "δικέφαλο του Βορρά" να... υποκλίνονται στην θέληση που έδειξε. Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιμασία για τη ρεβάνς του ημιτελικού με την ΑΕΚ, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να αρχίζει θεραπείες για να μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

"Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα. Μετά την προθέρμανση κι ένα παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας, το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες μέρος από το πλάνο που έχει καταστρώσει για τη μάχη με την ΑΕΚ, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Η μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί έδειξε πως έχει θλάση πρώτου βαθμού στον λαγονοψοΐτη και να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες.
Ο Μαροκινός ξεκίνησε θεραπείες. Οι Σίντζι Καγκάβα και Χοσέ Κρέσπο έμειναν στο γυμναστήριο για ατομικό και θεραπεία, ενώ μόνος του, αλλά στο γήπεδο δούλεψε ο Άντριαν Περέιρα. Ο Ενέα Μιχάι έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με την ομάδα, ενώ την Τετάρτη (28.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας
", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags