Facebook Pixel Η φόρμα του... ζορίζει τον Ολυμπιακό - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά ο Μαρινάκης για να τον κάνει δικό του
| 2021-04-27 17:50:00

Τα γκολ που... ζορίζουν τον Ολυμπιακό - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά ο Μαρινάκης για τον παικταρά

Sportdog Team
Τα γκολ που... ζορίζουν τον Ολυμπιακό - Πρέπει να τα... σκάσει χοντρά ο Μαρινάκης για τον παικταρά

Φαίνεται ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός των "ερυθρολεύκων" συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς παρά το γεγονός ότι ακόμα συνεχίζονται οι υποχρεώσεις του συλλόγου. Μάλιστα φαίνεται ότι θα πρέπει να... πληρώσουν ακριβά τους παίκτες που έχει βάλει στο... μάτι ο Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός - Μπρούμα: Ο Πορτογάλος είναι ο πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών με τα δύο τέρματα που έβαλε στο ντέρμπι της Κυριακής (25/4) με την ΑΕΚ. Έτσι αρχίσει και πάλι η συζήτηση για την παραμονή του στην ομάδα, με τον ίδιο να φαίνεται να θέλει και τα πάντα να εξαρτιόνται από την στάση της Αϊντχόφεν.

Αυτό που βγαίνει από τους Πειραιώτες είναι ότι θέλουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία να ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπάρχει ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς κρίνουν ολόκληρη τη σεζόν και όχι τα ντέρμπι με την Ένωση και τον Παναθηναϊκό. Οι σίγουρα κερδισμένοι είναι οι Ολλανδοί που θέλουν να πουλήσουν τον παίκτη, που με τις τελευταίες εμφανίσεις του ανεβάζει τις... μετοχές του, με ομάδες από την Ισπανία και την Τουρκία να τον έχουν στα... ραντάρ τους.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Μπρούμα βρήκε το καλύτερο σημείο της χρονιάς να φορμαριστεί και ο μόνος που μπορεί να χάσει από όλο αυτό είναι ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags