Facebook Pixel Λίβερπουλ: "Βυθίζεται" η Λίβερπουλ - Απίστευτο το ποσό στο έλλειμα της χρονιάς - Δεν υπάρχει... σωτηρία
| 2021-04-28 00:57:00

"Βυθίζεται" η Λίβερπουλ - Απίστευτο το ποσό στο έλλειμα της χρονιάς - Δεν υπάρχει... σωτηρία

Sportdog Team
"Βυθίζεται" η Λίβερπουλ - Απίστευτο το ποσό στο έλλειμα της χρονιάς - Δεν υπάρχει... σωτηρία

Παρά το γεγονός ότι την χρονιά που πέρασε οι Κόκκινοι κέρδισαν το πρωτάθλημα της Premier League, τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε τραγική κατάσταση κυρίως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που δημιουργεί προβλήματα σε όλο τον πλανήτη

Λίβερπουλ: Απώλειες... ρεκόρ ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών κατέγραψαν οι Κόκκινοι για το οικονομικό έτος που πέρασε. Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι την προηγούμενη σεζόν οι "Reds" ήταν πρωταθλητές, ενώ μια χρονιά νωρίτερα είχαν κέρδη 42 εκατομμυρίων. Η βασική αιτία της τραγικής κατάστασης του συλλόγου είναι φυσικά η πανδημία του κορωνοϊού, μιας και από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάϊο οι αγώνες του Ανφιλντ έγιναν χωρίς θεατές.

Μάλιστα ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι τα έσοδα από τις εμπορικές χρήσεις του γηπέδου και τα εισιτήρια μειώθηκαν κατά 13 εκατομμύρια λίρες, ενώ πτώση υπήρξε και στα τηλεοπτικά έσοδα που υποχώρησαν 59 εκατομμύρια λίρες. Βέβαια δεν είναι μόνο η Λίβερπουλ σε αυτή την κατάσταση, μιας τον Οκτώβριο του 2020 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε απώλειες 23,2 εκατομμυρίων, ενώ η Σίτι 126 για την σεζόν 2019-20.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags