Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φέρνει… Βέλεθ στην Τούμπα - Παίκτης έκπληξη για ΠΑΟΚ - Θα βγάλει εκατομμύρια ο Σαββίδης!
| 2021-04-27 18:58:00

Φέρνει… Βέλεθ στην Τούμπα - Παίκτης έκπληξη για ΠΑΟΚ - Θα βγάλει εκατομμύρια ο Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φέρνει… Βέλεθ στην Τούμπα - Παίκτης έκπληξη για ΠΑΟΚ - Θα βγάλει εκατομμύρια ο Σαββίδης!

Το πολυεργαλείο που κυνηγάει ο Δικέφαλος και ο τρόπος που οι Θεσσαλονικείς θα μπορέσουν να βγάλουν από αυτόν πολλά χρήματα. Ο Έλληνας συμπαίκτης και γιατί η περίπτωσή του μοιάζει με αυτή του Βέλεθ στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ: Ο Σεμπάστιαν Σόνλαου φαίνεται πως βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει της ενίσχυσης που θα γίνει στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Πρόκειται για τον 26χρονο αρχηγό της Πάντεμπορν, η οποία κάνει μέτρια χρονιά φέτος στην δεύτερη κατηγορία, ενώ είναι συμπαίκτης με τον συνονόματό του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη, ο οποίος είχε κληθεί πέρυσι από την Εθνική Ελλάδος.

Όσον αφορά τον Σόνλαου, πρόκειται για μια... αρκετά βατή περίπτωση από τη στιγμή που το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι εάν κινηθεί για την απόκτησή του ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει το συμβόλαιό του και τίποτα περαιτέρω.

Ξεχωρίζει για την έφεση που έχει να αγωνίζεται τόσο ως δεξιός στόπερ, όσο και ως αριστερός, αν και είναι δεξιοπόδαρος. Από εκεί και πέρα έχει δοκιμαστεί και ως αμυντικός χαφ, θυμίζοντας... λίγο την διαχείριση του Μπόλονι με τον Βέλεθ στον Παναθηναϊκό. Πάντως, πέρυσι στο μοναδικό ματς που είχε παίξει ως κόφτης η Πάντεμπορν είχε δεχθεί 6 γκολ από την Ντόρτμουντ. Η αξία του τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στο 1.5 εκατ. ευρώ και μια ενδεχόμενη καλή χρονιά με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να δημιουργήσει μεταπωλητική αξία.

Έχει ριζώσει στην Πάντεμπορν με την οποία μετράει 173 συμμετοχές, 8 ασίστ και 10 γκολ, ενώ η μοναδική διαφορετική φανέλα που έχει φορέσει είναι αυτή της Βερλ όταν είχε πάει ως δανεικός. Γενικά έχει... έφεση στις κάρτες, μιας και έχει δεχθεί 42 στην καριέρα του, κοινώς μία ανά 5 ματς, ενώ έχει αποβληθεί μόλις μια φορά. Γενικά είναι γερό σκαρί, από τη στιγμή που ο μεγαλύτερος τραυματισμός που είχε τον άφησε στα πιτς για 36 μέρες.

Τη φετινή χρονιά έχει 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει χάσει μόλις δύο ματς, εκ των οποίων το ένα γιατί είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Καρπετόπουλου για Λουτσέσκου και τεράστια ελληνική ομάδα - "Έχω ακούσει για..." - Χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags