Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρόβλεψη-φωτιά Ιωσηφίδη - Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο; - "Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να..."
| 2021-04-28 07:00:00

Πρόβλεψη-φωτιά Ιωσηφίδη - Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο; - "Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να..."

Sportdog Team
Πρόβλεψη-φωτιά Ιωσηφίδη - Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο; - "Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να..."

Η μεγάλη μορφή του Δικεφάλου μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, που είναι και ο μεγάλος στόχος του συλλόγου.

ΠΑΟΚ: Ο Κώστας Ιωσηφίδης μιλώντας στην εκπομπή «Κόσμος των σπορ» εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Δικέφαλος μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

«Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση. Εγώ είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα προκριθούμε και θα πάμε στον τελικό. Από εκεί και πέρα ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλα μπορούν να γίνουν και όλα μπορούν να μπουν στον σωστό δρόμο.

Στις ακαδημίες γίνεται μια πολύ μεγάλη δουλειά, έχουν αξιοποιηθεί κάποια παιδιά και νομίζω ότι μπορούν να αξιοποιηθούν και άλλα παιδιά από την ομάδα και ότι μπορούν να δώσουν πολλά στο μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να κερδίζει είναι από την φύση του έτσι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ποδόσφαιρο, καλό είναι να κερδίζουμε τίτλους, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, εγώ πιστεύω και αισιοδοξώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags