Facebook Pixel Πολλές απουσίες για ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με ΑΕΚ - Αυτός είναι το κρυφό... όπλο του Γκαρσία
| 2021-04-28 16:40:00

Πολλές απουσίες για ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με ΑΕΚ - Αυτός είναι το κρυφό... όπλο του Γκαρσία

Sportdog Team
Πολλές απουσίες για ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με ΑΕΚ - Αυτός είναι το κρυφό... όπλο του Γκαρσία

Με αρκετές απώλειες θα κατέβει ο "δικέφαλος του Βορρά" στον επαναληπτικό αγώνα της Μ. Πέμπτης (29/4) με αντίπαλο την Ένωση στο γήπεδο της Τούμπας. Παράλληλα όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού και κατά εκείνον θα είναι το... κλειδί, ώστε ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Η προετοιμασία του "δικεφάλου του Βορρά" ολοκληρώθηκε για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας την Μ. Πέμπτη (29/4) με τον Πάμπλο Γκαρσία να μετράει πέντε απουσίες για τον σημαντικό αγώνα. Συγκεκριμένα εκτός αναμέτρησης είναι οι  Ενέα Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής και οι Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Καγκάβα και Περέιρα.

Παράλληλα ο Ουρουγουανός έχει ήδη σχεδιάσει το πως θα μπορέσει να... κλειδώσει την πρόκριση στον τελικό και μάλιστα έχει βρει και τον ποδοσφαιριστή που πιστεύει ότι θα κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για τον Αμρ Ουάρντα, που μαζί με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα καλύψουν την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags