Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Έκι Γκονζάλες: ο τερμάτισε... Δεν φαντάζεστε πως είναι ο Έκι Γκονζάλες - Φοβερές ατάκες για Μπάρτσα - ΠΑΟ(ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-28 17:05:00

Το τερμάτισε... Δεν φαντάζεστε πως είναι ο Έκι Γκονζάλες - Φοβερές ατάκες για Μπάρτσα - ΠΑΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το τερμάτισε... Δεν φαντάζεστε πως είναι ο Έκι Γκονζάλες - Φοβερές ατάκες για Μπάρτσα - ΠΑΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αργεντίνος είναι από τους αγαπητούς ποδοσφαιριστές των οπαδών του Παναθηναϊκού και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό απέχει από τη δημοσιότητα. Παρόλα αυτά εμφανίστηκε στο ESPN με την εικόνα του να... σοκάρει τους πάντες, ενώ στις δηλώσεις του δεν ξέχασε τους Πράσινους και αναφέρθηκε για το περίφημο αγώνα στο Καμπ Νόου

Παναθηναϊκός - Έκι Γκονζάλες: Ο Αργεντίνος πρώην παίκτης των Πρασίνων βρίσκεται μακριά από την δημοσιότητα από τη στιγμή που κρέμασε τα... παπούτσια του. Μετά από πάρα πολύ καιρό, όμως, αποφάσισε να να βγει ξανά στην κάμερα, με την εμφάνισή του να... τρομάζει, ενώ εξήγησε ο ίδιος τον λόγο της αποχής του.

"Πήρα 20 κιλά και δεν μου αρέσει να εμφανίζομαι δημόσια. Μερικές φορές με σταματούν και μου ζητούν μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο και ντρέπομαι. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές δεν θυμάμαι καν ότι ήμουν ποδοσφαιριστής", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο πρώην σούπερ σταρ του "Τριφυλλιού" αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του, μιας και θυμήθηκε το... εφιαλτικό βράδυ των Πρασίνων στην Βαρκελώνη τη σεζόν 2005-06.

"Παίξαμε το πρώτο σκέλος στην Ελλάδα και αναδειχθήκαμε ισόπαλοι 0-0. Και μετά είπαμε τώρα θα πάμε στο Camp Nou και έχουμε πιθανότητες να πάρουμε αποτέλεσμα. Σε λίγα μόλις λεπτά ο Μέσι είχε ήδη σκοράρει. Μας νίκησαν 5-0, αλλά αφού δεν μας έβαλαν 14, ήταν εντάξει", είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Έκι Γκονζάλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags