Facebook Pixel Σοκ στον ΠΑΟΚ - Χάνει οριστικά βασικό του ποδοσφαιριστή; - Εκεί τον θέλουν σαν... τρελοί
| 2021-04-29 07:03:00

Σοκ στον ΠΑΟΚ - Χάνει οριστικά βασικό του ποδοσφαιριστή; - Εκεί τον θέλουν σαν... τρελοί

Sportdog Team
Σοκ στον ΠΑΟΚ - Χάνει οριστικά βασικό του ποδοσφαιριστή; - Εκεί τον θέλουν σαν... τρελοί

Ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει πολλά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα για το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάνει χρόνο. Πόσο μάλλον όταν τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για... τρέλα ευρωπαϊκού συλλόγου για ποδοσφαιριστή της ομάδας της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ - Μίκαελ Κρμέντσικ: Από πολύ κοντά φαίνεται ότι παρακολουθούν οι Τσέχοι τον 28χρονο επιθετικό του "δικεφάλου του Βορρά", που είναι στην Τούμπα δανεικός από την Μπριζ. Μάλιστα τα δημοσιεύματα της χώρας κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σπάρτα Πράγας, κάτι που προκαλεί... πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα σενάρια... δυναμώνουν από το γεγονός ότι ο προπονητής της Σπάρτα είχε συνεργαστεί με τον φορ του "δικεφάλου του Βορρά" στην Βικτόρια Πλζεν και είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Όλα αυτά γράφονται την στιγμή όπου ο Μίκαελ Κρμέντσικ έχει χάσει τη θέση του βασικού επιθετικού του ΠΑΟΚ από τον Σφιντέρσκι κάτι που σίγουρα περιπλέκει τα πράγματα, παρά το γεγονός ότι ο Τσέχος έχει εκφράσει πολλές φορές ότι θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags