Facebook Pixel Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Απίστευτη δήλωση για Άρη: "Εκανε τραγικό λάθος όποιος πήρε τον Μήτρογλου αντί του Μπαράλες"!
| 2021-04-29 11:20:00

Απίστευτη δήλωση για Άρη: "Εκανε τραγικό λάθος όποιος πήρε τον Μήτρογλου αντί του Μπαράλες"!

Sportdog Team
Απίστευτη δήλωση για Άρη: "Εκανε τραγικό λάθος όποιος πήρε τον Μήτρογλου αντί του Μπαράλες"!

"Ο Μήτρογλου έχει τεράστιο όνομα, αλλά δε μου δείχνει ότι έχει όρεξη για να επανέλθει. Μακάρι του χρόνου να δείξει κάτι διαφορετικό".

Άρης - Κώστας Μήτρογλου: Άποψη για το σημερινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αλλά και τον Άρη εξέφρασε μέσω του Metropolis 95,5 ο βετεράνος επιθετικός των κιτρινόμαυρων και του ΠΑΣ Γιάννινα, μεταξύ άλλων, Θαλής Τσιριμώκος. 

Αρχικά είπε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου:

«Η ΑΕΚ του αγώνα με τον Αρη έχει τύχη. Η ΑΕΚ του Ολυμπιακού δεν έχει. Είναι μέρα με τη νύχτα. Ο ΠΑΟΚ σε 2-3 τελευταία παιχνίδια ήταν πιο καλός, πιο φρέσκος. Του δίνω προβάδισμα, ένα ματς όμως είναι».

Για τον Αρη:

«Ο Αρης έχει ελπίδες να βγει δεύτερος, αλλά έχει μεγάλη έλλειψη στο σέντερ φορ. Ο Μάνος είναι γρήγορος, κινητικός, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει ο Άρης. Ο Αρης αξίζει να βγει δεύτερος. Ο Μπαράλες είναι από τα καλύτερα σέντερ φορ. Τραγικό λάθος έκανε όποιος πήρε τον Μήτρογλου αντί του Μπαράλες. Είναι πανέξυπνος ο Μπαράλες. Πολύ καλός παίκτης. Ο Μήτρογλου έχει τεράστιο όνομα, αλλά δε μου δείχνει ότι έχει όρεξη για να επανέλθει. Μακάρι του χρόνου να δείξει κάτι διαφορετικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags