Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Κάνει το αναπάντεχο ο Χιμένεθ - "Τρελό" σενάριο για βασικό με ΠΑΟΚ - "Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-29 13:07:00

Κάνει το αναπάντεχο ο Χιμένεθ - "Τρελό" σενάριο για βασικό με ΠΑΟΚ - "Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο..."

Sportdog Team
Κάνει το αναπάντεχο ο Χιμένεθ - "Τρελό" σενάριο για βασικό με ΠΑΟΚ - "Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο..."

"Καυτό" ρεπορτάζ για την Ένωση λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι επιλογές Χιμένεθ και η "κλεισμένη" μεταγραφή.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Την σημερινή αναμέτρηση στην Τούμπα ανέλυσε ο ρεπόρτερ της Ένωσης, Κώστας Κετσετζόγλου, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, λέγοντας ότι μπορεί να παίξει ως δεξί εξτρέμ ακόμα και ο Νταντσένκο.

«Αν η ΑΕΚ προηγηθεί το άγχος για τον γηπεδούχο γίνεται πολύ μεγάλο. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα το πάει συντηρητικά το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το πώς θα παραταχθεί η «Ένωση»; «Ο Χιμένεθ έχει δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα. Και τετράδα και τριάδα, ακόμη και τον Νταντσένκο δεξί εξτρέμ. Για το τέρμα έχει προβάδισμα ο Τσιντώτας. Ο Λόπες θα παίξει αριστερά και ο Βασιλαντωνόπουλος δεξιά. Αν παίξει με δύο στόπερ θα είναι Σβάρνας και Τσιγκρίνσκι, αν είναι με τρεις θα παίξει ο Νεντελτσιάρου. Σίγουρος στο κέντρο είναι ο Γαλανόπουλος και θα δούμε ποιον από Σιμάνσκι ή Κρίστισιτς επιλέξει. Μπροστά ο Τάνκοβιτς, ο Μάνταλος και ο Ανσαριφάρντ».

Για τον Γούτα, είπε πως «… έχει υπογράψει, ανήκει στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κάτι για να συζητήσουν», ενώ πρόσθεσε πως «… το σκάουτινγκ για τις άλλες κινήσεις γίνεται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για μένα η ομάδα πρέπει να βρει αμέσως τερματοφύλακα, στόπερ και πλάγια μπακ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags